Case Puma 155x vs. NH T7.200 vs. DF 6160
-
Podobna zawartość
-
Przez FerdekKiepski
Witam. Mam MF 6160 i nie mam do niego kluczyków do drzwi kabiny bo od stacyjki nie pasuje macie jakieś pomysły co zrobić? Czy da się dokupić albo dorobić same kluczyki czy trzeba wymieniać całe zamki. Jeśli wymieniać zamki to gdzie i za ile je kupić.Może ktoś chce sprzedać używane albo zna kogoś kto ma...
-
Przez FerdekKiepski
Ma ktoś może schemat instalacji rozruchowej do MF z serii 61XX. Jak chce go odpalić to mi nie kręci słychać klikanie. Co może być miał ktoś kiedyś taki problem?
-
Przez pawelus
Witam . Zamierzam się do zakupu ciągnika na moje gospodarstwo 25 ha na terenach górskich . Myślałem o Massey ferguson 6160 , 6170 , 6180
Który ciągnik byłby lepszy żeby pracować z Talerzówka Agro-masz 2,7 metra wraz z siewnikiem Agro-masz 2,7 metra . ?
Jaką szerokość mają te ciągniki bo co forum to inaczej . (żeby nie wyszło później ze były by szersze niż mój zestaw )?
Pozdrawiam
-
Przez gatrem
Witam wszystkich:)
Posiadam MF 6160, pewna firma zamontowała mi do niego tura, hydraulika została podłączona w dwa tylne zewnętrzne wyjścia hydrauliczne.
Problem w tym że przy obciążeniu tura wyskakuje cały czas dźwignia hydrauliki i hydraulika tura się wyłącza.
Czy coś w ciągniku jest nie tak czy hydraulika tura została źle podłączona?
Może powinno to być podłączone bezpośrednio w hydraulikę ciągnika a nie poprzez tylne gniazda?
Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi i pomoc:)
Pozdrawiam.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Ciągnik do lekkiej pracy
rozrzutnik richard western i case 845xl