Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie działają prawe światła na błotniku w 103-54 zarówno z przodu jak i z tyłu i tylko pozycyjne, kierunki i stop jest. Gdzie szukać przyczyny, jak poprowadzona jest wiązka elektryczna ?

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez johenek
      Witam
      Szukałem na forum odpowiedzi na moje pytanie ale niestety jej nie znalazłem, a bardzo zależy mi na czasie.

Mianowicie jak zdemontować wał napędowy od przedniego napędu, ponieważ muszę zdemontować miskę olejową a o wał nie mogę. Wał am w sobie już wyjąłem po przez odkręcenie przystawki od przedniego napędu(musiałem wymienić uszczelkę pod przystawką bo bardzo ciekło).
      Nie mam pojęcia jak wyjąć ten łącznik co łączy wał wielowypustami na wałku ataku i wałku przystawki, ten co jest widoczny w poniższym linku:

http://www.sklep-rolniczy.pl/Tuleja-Mufa-laczaca-wal-Renault-7700011861-7700%284,15575,19509%29.aspx
    • Przez BartekSzulc
      Witam. Mam problem w renault 103-54, mianowicie rewers nie zawsze wchodzi do tyłu, prawdopodobnie widełki rewersu sie podtarły. Mam pytanie jak sie do nich dostać? Trzeba rozpoławiać ciągnik lub zdejmować/unosić kabinę? Dodam że rewers jest mechaniczny, a skrzynia bez żłów zając, 4 zakresy po 4 biegi.
  • Dodaj nową pozycję...
v