-
Podobna zawartość
-
Przez cantstop
Chciałbym kupić przyczepe: Krone HSD 5001.Jakie opinie on niej macie,na co zwracac uwage przy kupnie oraz przydałyby mi sie jakieś ogolne wskazowki bo jestem kompletnie zielony w tej kwestii.
-
Przez Jakub766
https://www.otomoto.pl/oferta/vicon-rv-1901-1601-claas-variant-z-owiajrkom-john-deere-prasa-zwijajaca-z-owijarkom-rotor-noze-kverneland-ID6BD1JY.html Witam, interesuję się tą maszyną. Obecnie pracuję na sipmie i owijarce samozaładowczej sipma. Chciałbym się dowiedzieć jak sprawuje się ta maszyna w siano-kiszonce i słomie,. Ciągnik dla niej przeznaczony to Pronar 1221a 130km. Po wstępnych oględzinach maszyna jest ok. Czekam na opinie, pozdrawiam -
Przez Gość
Witam, staje przed wyborem przedniej kosiarki czołowej dwóch renomowanych firm. Zastanawiam się nad claas disco 3200f activefloat lub krone easycut f320 również z hydrauliczny dociskiem. Proszę o wasze opinie.
-
Przez AgroTuning
Jak działa ustawienie rozrzutu poprzecznego w Vicon ro-xl? Jest do tego wajha Lever discharge point. Wiem, że jest to regulacja punktu wyładowania. Czyli ustawia punkt w którym granulki nawozu wchodzą w kontakt ze skrzydłami rozsiewu. Ale jak to wygląda w praktyce? Jak to ustawić? Jakie muszą być długości skrzydeł na tarczy?

Rekomendowane odpowiedzi
Opinie na temat prasy
Mtz 80 & Krone