Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 minut temu, rafmax napisał:

Mam tylko zboza + łąki.

Mi to wyglada jakbym w zeszłym roku zadeklarował TUZ na działce która pierwszy raz zgłaszałem do płatności, a w ARIMR maja tą dzialke jako grunt orny...nie wiem o co chodzi

Zerknij na poczte.

Opublikowano
16 godzin temu, Nikita_Bennet napisał:

no a u mnie ładuje od ponad 10 minut i nie działa

U mnie to samo, oni napisali że działa, ustawili w status rozwiązane a jak nie działało tak nie działa.

Kolejne zgłoszenie i niech się kopią z tym.

Mam identycznie jak Ty, też ponownie wysłałem. Ponadto dzwoniłem do Centrum Pomocy ARiMR i miły Pan oznajmił, że skoro moje zgłoszenie zostało zrealizowane, to niemożliwe, aby nie działało. A jeśli nie działa, to wkrótce zacznie".

Opublikowano

U mnie ciągle kontynuuj - i tak od kilku dni.

Chyba czekają czy czasem plany zasiewów mi się nie zmienią i służą pomocą abym dwa razy nie wypełniał. A może liczą że coś dokupię?:D

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał:

U mnie ciągle kontynuuj - i tak od kilku dni.

Chyba czekają czy czasem plany zasiewów mi się nie zmienią i służą pomocą abym dwa razy nie wypełniał. A może liczą że coś dokupię?:D

Szkoda, że mi nie dadzą kasy na zakup ziemi, moje konto przyjmie każda kase. jak każdego z nas.

Opublikowano

Moje konto też nie ma szans pęknąć w szwach. Miałem jechać do BP, ale mi się odechciało. Może kiedyś naprawią.

W ogóle zgłaszał ktoś problem z zatrzymaniem pobierania na kontynuuj. Nie chce mi się zakładać kolejnego konta i logować  do biura pomocy. Rozwiążą problem dla ogółu czy każdy indywidualną petycję wysłać musi?

Opublikowano

Jak nie masz Mapek to gdzieś tam jest przycisk, przejdź do Trybu pełnego, szukaj tego z wnioskiem znajomego też tak miałem
Nie oznacza to wyjscia z SMG, bo taka  oddzielna opcja też jest, jeśli jesteś w tym systemie.

Opublikowano

U mnie jak nie dzialalo tak nie dziala, ale mniejsza z tym w tvp pieja z zachwytu ile to wnioskow nie zlozona przez trzy dni  dla srednio rozgarnietego te ilosci sa smiesznie male ,zeby wszyscy zdazyli zlozyc przez 60 dni wnioski system musialby przyjmowac minimum dwa razy tyle z hakim j. Ja zalogowalem sie do tego tylko przed wekendem w niedziele komunikat ze prace serwisowe i od tamtej pory nic.Zycze powodzenia wszystkim.

Opublikowano
1 godzinę temu, rafff24 napisał:

Jak nie masz Mapek to gdzieś tam jest przycisk, przejdź do Trybu pełnego, szukaj tego z wnioskiem znajomego też tak miałem
Nie oznacza to wyjscia z SMG, bo taka  oddzielna opcja też jest, jeśli jesteś w tym systemie.

Nie mam nic takiego- zaznaczam JPO i nic sie nie dzieje. Wczoraj jak poinformowali że problem rozwiązany, były przez jakiś czas, później już nie.

Opublikowano

Mam pytanie czy składający wniosek 2018 mając gospodarstwo ekologiczne oznaczenia działek literowe np. A ,b,c ... musi być takie samo jak w roku 2017 czy to nie ma znaczenia

Opublikowano

Już mnie ten brak możliwości załadowania wniosku zaczyna irytować. Jak myślicie czy to może mieć coś wspólnego z ilością pamięci RAM na naszych komputerach??

Opublikowano

Ja miałem czekać na luzie do kwietnia,wszedłem ot tak zobaczyć i ogarnąłem wniosek z wyznaczaniem pól.Zapisane w roboczych i zobaczę czy za kilka dni nie zniknie.

Opublikowano (edytowane)
23 minuty temu, suzuki18l napisał:

chciałem zgłosić problem bo i u mnie do dziś  ,,ładowanie danych wniosku''  ja mam takie pytanie jak zrobić zrzut ekranu , 

masz przycisk PrintScreen, obok przycisku F12(przycisku funkcyjnego). Wklejasz do Worda i zapisujesz plik i podpinasz pod zgłoszenie.

Zrzut z konsoli Ctrl+shift+I  i też wklejasz do worda

Edytowane przez Gość
Opublikowano
20 minut temu, suzuki18l napisał:

chciałem zgłosić problem bo i u mnie do dziś  ,,ładowanie danych wniosku''  ja mam takie pytanie jak zrobić zrzut ekranu , 

Naciskasz  przycisk na klawiaturze Print Scrn. Otwierasz np program  Paint, wciskasz Ctrl+ V. Zamykasz zapisując plik jako jpg. I gotowe. Potem wybierasz ten plik do skopiowania w wiadomości

Opublikowano

Mam pytanie, co wybrać z listy upraw, albo co zrobić aby to co jest na zdjęciu oznaczone jako Brak Rośliny Uprawnej nie było zgłoszone do dopłat ? Nie chce tego zgłaszać ponieważ trzymam tam drzewo, maszyny itp. i ostatnio już miałem z tym problem i musiałem poprawki składać do wniosku w tamtym roku

5ab3d146b0ac9_Beztytuu.png.596f606e846ec936806ec48d4f91d9c3.png

Opublikowano
3 godziny temu, mario29 napisał:

Już mnie ten brak możliwości załadowania wniosku zaczyna irytować. Jak myślicie czy to może mieć coś wspólnego z ilością pamięci RAM na naszych komputerach??

Osobiście mam 8GB i nic . Logowałem się dzisiaj w ODR , gdzie na dwóch komputerach robią ludziom normalnie wnioski , a na moim koncie to samo co " w domu", czyli stoimy na "kontynuuj".Zgłosiłem problem do ARIMR przez tę ich stronę i czekam na odp.

Opublikowano

Daj znać na forum jak Ci odpiszą bo mam ten sam problem.

Czy już wypełniałeś wniosek i próbowałeś go zapisać? - ktoś już wspominał, że w tym wypadku właśnie tak się dzieje, że nie puszcza dalej i trzeba czekać na naprawę luki w systemie.

Opublikowano

15 robiłem wniosek i trochę na mapkach poprzesuwałem geometrię po swojemu ( jeśli nie miałem do tego uprawnień , to system nie powinien mi na to pozwolić ) zapisałem , ale nie ma wersji roboczej .

Opublikowano
8 minut temu, Agrest napisał:

Daj znać na forum jak Ci odpiszą bo mam ten sam problem.

Czy już wypełniałeś wniosek i próbowałeś go zapisać? - ktoś już wspominał, że w tym wypadku właśnie tak się dzieje, że nie puszcza dalej i trzeba czekać na naprawę luki w systemie.

Przyłączam się :D bo jak narazie ....

</head>
  <body>
  <shell>Ładuję...</shell> .. :D:D