Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
26 minut temu, adam333rolnik napisał:

ja tez powiat Przasnysz ale z Panami Zag... nie handluje..

Nie bo nie czy sparzyles się na NICH? 

1 godzinę temu, Patryg napisał:

na Elblągu i Kościerzynie płaci po 6 brutto takie sztuki :)

Chyba ze masz wagę to nie zagląda wcale

Az tak źle z tą wagą? Tu po 5.5 to Max bo krowa mocno spada mówi że 11.2 w rce

Opublikowano

Nic. Chciałem mu kiedyś byka sprzedać pierwszy raz to cenę dawał taką sobie i tylko przelewem chciał płacić. Tylko ja chyba do Macieja dzwoniłem a numer dostałem od kupującego moje cielaki. @mazowszaksię chwalił jak to mu super cenę daje za krowy. Innym zabierze, ale jemu dołoży bo to koledzy.

Opublikowano
10 minut temu, Thomas2135 napisał:

Nic. Chciałem mu kiedyś byka sprzedać pierwszy raz to cenę dawał taką sobie i tylko przelewem chciał płacić. Tylko ja chyba do Macieja dzwoniłem a numer dostałem od kupującego moje cielaki. @mazowszaksię chwalił jak to mu super cenę daje za krowy. Innym zabierze, ale jemu dołoży bo to koledzy.

ktoś ci krowę odchucił bo koledze kolegi miało się zgadzać 

Opublikowano

Dziś poszło 3 szt simxho 687 765 788 po 7.9 zł brutto strączka 7% odbierał lokalny pośrednik i na wadze chciał rąbnąć po 50 kg na szt. Tak że zakup wagi zwrócił się i to z nawiązką na tych 3 szt już :)  

Opublikowano (edytowane)

To trza było powiedzieć że teraz to po 9 a jak nie to za 10 min będziesz gwiazdą na af i żeby się uśmiechnàł do zdjecja.150 kg x 7,9=1185 a to już przeztepstwo

Edytowane przez bobienko
Opublikowano
19 minut temu, Karollorak93 napisał:

Dziś poszło 3 szt simxho 687 765 788 po 7.9 zł brutto strączka 7% odbierał lokalny pośrednik i na wadze chciał rąbnąć po 50 kg na szt. Tak że zakup wagi zwrócił się i to z nawiązką na tych 3 szt już :)  

Chciał bym widzieć minę tego handlarza 🙂 I tak bez niczego przyjął do wiadomości że tyle kg brakuje ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v