Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

ponad 7 tysi za byka ponad tone to nie dużo tymbardziej ze to chxbd ;)

Edytowane przez ozzborn
Opublikowano

Dales sie w uja zrobic bo nie dosc, ze wazony po podrozy gdzie wys... z 20 kg to jeszcze mu 8% zabrali a na dodatek nie wiadomo czy wazyl 900... jak Soltys mowi, mi na szybko liczac wychodzi, ze dostal bys za niego w u klasie 700 ZL wiecej ale w sumie to Twoja sprawa w dodatku dziwna.

Opublikowano

NO wstyd mi:D

ale to chyba przez to że ktoś posty edytuje żeby sie ratować^_^

pod zdjęciem

pisze że przez znajomego do pini , tu ok godz temu,ze do pini po ok pół godz edytuje posta, a teraz że do innej ubjni oddany..

Jak do innej do do jakiej ??

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, bobienko napisał:

Jak się chłopy dowiedzą to za hfy zechcą po 1500

https://www.olx.pl/oferta/byczek-simental-CID757-IDrupSb.html#26b5bd9d0f 

już się dowiedziały :D

1 godzinę temu, soltys48 napisał:

możliwe, spotkałem sie z takimi ogłoszeniami ale raczej w małopolsce, dla mnie to szaleństwo

tu masz po 22,5

https://www.olx.pl/oferta/sprzedam-byczka-sm-czerwony-z-biala-glowa-CID757-IDrujEp.html#e565b0ac57

Małopolskie i Świętokrzyskie :(

Opublikowano
Dnia 20.01.2018 o 19:40, thomas015 napisał:

Witam, możliwe ze za byczka simentala w wadze około 110 kg płacą 20zł/kg na Podkarpaciu? 

W tym kraju wszystko jest mozliwe a frajerów niebrakuje  2200 za cielaka a HF w tej wadze max 1000zł wiec 1200zł różnicy. potem sprzedajesz HF w mojich stronach 7 zł a rasowiec 7,8 wiec za 800 kg byka dostaniesz wiecej 650zł a zatem ok 600 zł na cielaku handlarz robi cie w bambusa i jak sołtys mówi to szalenstwo. Ja na takie oferty handlarza mówie ze niech sam sobie chowa cielaka skoro on taki cennny. Ale wiem ze sa ludziska co tyle daja. 

Opublikowano
Dnia 20.01.2018 o 20:35, soltys48 napisał:

Wątpię albo tylko tak Ci się wydaje,że tobie się kasa zgadza.Wybacz prześledziłem Twoją galerię i jeden wpis mnie zaciekawił i troch się zagłębiłem

"

Trochu policzyłem i za sztukę z wybiciem ponad 60% dostałeś po ok 12,9,-netto???W dodatku w E klasie??

Może i nie moja sprawa ale mi to cóś śmierdzi

U Mnie to cena hf.

Opublikowano
13 godzin temu, tyran3 napisał:

W tym kraju wszystko jest mozliwe a frajerów niebrakuje  2200 za cielaka a HF w tej wadze max 1000zł wiec 1200zł różnicy. potem sprzedajesz HF w mojich stronach 7 zł a rasowiec 7,8 wiec za 800 kg byka dostaniesz wiecej 650zł a zatem ok 600 zł na cielaku handlarz robi cie w bambusa i jak sołtys mówi to szalenstwo. Ja na takie oferty handlarza mówie ze niech sam sobie chowa cielaka skoro on taki cennny. Ale wiem ze sa ludziska co tyle daja. 

no w naszych stronach to normalne że za byczka około 70 kilo płacą po 1500zł.

Opublikowano
2 godziny temu, sylwekbarca2 napisał:

no w naszych stronach to normalne że za byczka około 70 kilo płacą po 1500zł.

no dobra ale za LM albo SM  czystorasowego to tyle mozna dac ale nie za HF. albo jakiegos kolorowego renifera

Opublikowano
52 minuty temu, piotrdd napisał:

Kiedy ktoś wkońcu złapie że jestem na vacie, i to jest po zorliczeniu VAT 

chłopie,konkretnie, jaka waga ile mięsa i cena.a nie raz piszesz ze ponad tonę miał a raz ze 900

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v