Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam na poniedzialek dwie jalowice mm umowione po 7netto . Cena juz pewna bo ostatnio jak zabieral to juz sie do nich przymierzal.

A pytanie z innej beczki. Jak jest ze sprzedaza krow ktore sa cielne?

Opublikowano

Niby nie ale tak. Tylko potem twoje sumienie . Może do 2 mc bym z konieczności sprzedał Ale przez tyle lat nie sprzedałem jeszcze w takim stanie....

Opublikowano
3 godziny temu, ChiquitaB napisał:

Ja mam na poniedzialek dwie jalowice mm umowione po 7netto . Cena juz pewna bo ostatnio jak zabieral to juz sie do nich przymierzal.

A pytanie z innej beczki. Jak jest ze sprzedaza krow ktore sa cielne?

kto ma brać??

Opublikowano

byk 75% LM

waga żywa 768kg  wbc 445,5kg  klasa U 1 - cena 14,2

byk 100% SM

waga żywa 814kg wbc 448kg klasa R 1 + cena 13,8

byk 50% SM

waga żywa 822 wbc 468,5 klasa R 2 + cena 13,95

Na żywo waga bez odliczeń taka jak na wadze u mnie, cena wbc netto, bydło oddane oddane do biernackich przez dużego dostawcę,

Opublikowano
czikita. nie wiedziałem że oni bydło kupuja. myślałem że tylko trzodę.
Opublikowano
3 godziny temu, AdamRo napisał:

Sołtys

Coś słabo treściwą karmiłeś, wyboje ok ale otłuszczenie marne. U mnie minimum 3 musi łapać.

norma to ok 3kg tresciwej na duża szt

wyglądały na tłuste

jak by skórkę odliczyć to wybicie byłoby wyzsze😁

Opublikowano
15 godzin temu, soltys48 napisał:

za ojca na rzeź poszły i takie w 8😣

To musiał niezły kryzys być O.o

Opublikowano
Dnia 1.07.2018 o 18:17, AdamRo napisał:

P. Darku, napiszesz jaka cena na wbc ?

13,3 O klasa

Dnia 4.07.2018 o 19:10, syxx napisał:

Nie. To jest akurat użytkownik Dariusz Więckowski. Też wrzuca cudze zdjęcia m.in. użytkowników AF i zasmieca cały olx ogłoszeniami "S_KUPU " ...

Pewny jesteś że to mój numer telefonu jest? bo ja jako właściciel nie jestem w posiadaniu takiego numeru.

Opublikowano

A ja 7,7 za typowego hf dostałem .Wiem , wiem , pewno na wadze mnie skubnął :D . Zapewniam że nie .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v