Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

ale czego miałbym Ci zazdrościć ? Byka, wybicia, przyrostów ,ceny, czarów? Nie od dzisiaj hoduje bydło , nawet nie od wczoraj;)

jak policzyłem? więcej czytaj niż piszesz, to do tego dojdziesz.

Opublikowano
Tak w sierpniu pojedzie reszta sztuk mam nadzieje ze cena sie utrzyma lub nawet bedzie lepsza bo spore zainteresowania jest jak narazie tym bardziej że jak przyjeżdżają oglądać to widzą że obok rosną kolejne niezłe sztuki i od razu jest inna rozmowa.
Opublikowano

jak znam af, to kupiłeś go w wieku 6m-cy, matka mu zdechła , był odchowany przy kozie , i w chwili zakupu ważył 110kg. Kupiłeś po 10zł , bo Ci się szkoda chłopa zrobiło , to dołożyłeś, bo nawet tyle nie był warty.

skorpion, cena za lm raczej normalna;)

Ale ,że czasami lubię się czepić to dzisiaj Jarka pomęczę:D

Opublikowano

a dla mnie pojęcie zazdrości jest trochę obce, chwile do szkoły chodziłem, trochę się liczyć nauczyłem, i wiem ,że niestety "chłop śpi , a mu rośnie" tak trochę nie bardzo się sprawdza;)

ale dzięki , również pozdrawiam

Opublikowano
14 godzin temu, JarekBazydlo napisał:

Teraz oddałem LM dał 474kg mięsa po 14.50+vat byk w wieku 21miesięcy. Poszedł w klasie U

Gdzie oddawales?

Opublikowano
12 godzin temu, artur125 napisał:

jak znam af, to kupiłeś go w wieku 6m-cy, matka mu zdechła , był odchowany przy kozie , i w chwili zakupu ważył 110kg. Kupiłeś po 10zł , bo Ci się szkoda chłopa zrobiło , to dołożyłeś, bo nawet tyle nie był warty.

skorpion, cena za lm raczej normalna;)

Ale ,że czasami lubię się czepić to dzisiaj Jarka pomęczę:D

Każdy ma swoje zboczenia :D 

Opublikowano
Artur no weś POWIEC ile miał :D Jarek przyrostami dorównałeś moim hfom :D
Opublikowano
wracaj prędko bo jak dziś przywiozl to długo bez karmienia nie wytrzymają ;)
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v