Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakiś powód że nie polecasz? Oddaje do Sokołowa,to wiem. Dziwi mnie duża ilość odsadkow u niego i często w naprawdę dobrych cenach 

Opublikowano

Jarku, a nie dziwi Cię fakt,że sołtys teraz prowadzi rozmowę sam ze sobą 😉? Bo według Ciebie konta @sołtys i @wiko prowadzi jedna osoba. 

Opublikowano

Coć tu nic nie ma nic interesującego pokazane  bydło i nic po za tym żadnych rozwiązań żadnych ciekawych informacji ... porażka taki vlog 

Opublikowano

Jak już masz nową oborę  tak brzmi nazwa pokaż jej kontury byśmy mogli zobaczyć ją z zewnątrz potem środek  jak usuwasz obornik bo widać głęboką ściółkę ale ani boksów na zewnatrz czy też miejsca gdzie je przeganiasz na czas wywalania  . Jakie są kojce grupowe    typ budynku ? Widać że niby nowy ale dzrwi to chyba tym czasowe takie  z dech ? Na ile sztuk jaki koszt . Itp Byki ładne co tam bede mówił że nie .

Opublikowano
10 godzin temu, wiko napisał:

Jakiś powód że nie polecasz? Oddaje do Sokołowa,to wiem. Dziwi mnie duża ilość odsadkow u niego i często w naprawdę dobrych cenach 

Gość handluje wszystkim co się tylko da

gdzieś w połowie kwietnia odbierał od znajomego nie najgorsze byki MM i HF, najlepsze sztuki nie dawały 50% miesa

Może moje słowa potwierdzi @Thomas2135 bo widział wybicie tych szt

@mateo2662 też zdaje sie oddawał do niego i za bardzo zadowolony nie był

10 godzin temu, JarekBazydlo napisał:

Z tego co widać sołtys nikogo nie poleca oprócz dużego rolnika gdzie on oddaje:)

Czy ja gdziekolwiek poleciłem tego rolnika??

Mam taki a nie inny układ i jeśli mogę to oddaje przez nich .

Opublikowano

claas98s napisał: Jarek za cienki w uszach jesteś byś mógł komuś doradzać. Trzeba mieć wiedze duża by być przydatnym. A to co Ty wiesz to wiedza i inni. Już kilka lat opasam bydło i kilka lat pracowałem w paszarni więc troszkę wiem na ten temat. Może ktoś skorzysta z tego co zobaczy i usłyszy. A moze ktos doradzi co by zmienił. Jak chcesz mieć wiedzę idź na studia ale tam też nie mówią nic nowego.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v