Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Jarku ale nie pisz posta pod postem , jeśli ponoszą Cię emocje to se łyknij i ochłoń

Istnieje takie coś jak EDYTUJ

Dam Ci na razie spokój w tym temacie poczekam na temat CENA BYDŁA 2019 i skan faktury

@AdamRo na taką spółkę mogę się zgodzić

TY dajesz kasę , ja załatwię bydło i transport

Edytowane przez soltys48
Gość łorawiok
Opublikowano

Wiko jest  lalką Sołtysa brzuchomówcy .

Opublikowano
24 minuty temu, soltys48 napisał:

Jarku ale nie pisz posta pod postem , jeśli ponoszą Cię emocje to se łyknij i ochłoń

Dam Ci na razie spokój w tym temacie poczekam na temat CENA BYDŁA 2019 i skan faktury

to ja widzę te ceny hf-6zł  MM-6,5 LM-  7

• Haha 1
Opublikowano

Fantastycznie;)

soltys48 napisał:

Dostałeś smsa z e-mailem;)

Opublikowano (edytowane)

Jarku miałem Ci dać spokój ale jednak nie mogę/

Mam pytanie-nie obraź sie proszę.Czy Ty przypadkiem nie masz jakiś ograniczeń intelektualnych??I w związku z tym masz problemy z czytaniem i zapamiętywaniem?

Wiem to bo sam tu napisał

1 godzinę temu, TelefonyRadom napisał:

wyśle ci sołtys SMS

@ab23 czy tanio to nie wiem , z reguły nie targuję sie u moich stałych dostawców

Ale skoro twierdzisz,ze to tanio ok ....

Ale popatrz z drugiej strony jak dorosną to też je tanio sprzedaje

Edytowane przez soltys48
  • Haha 1
Opublikowano

co wyśta  się tak Jarka uczepili? sprzeda , wstawi fakture jak obiecał, do tego zważy w domu i będzie wszystko białe na czarnym:D

z rok temu dawał treściwą lepszą niż nie jeden krowom , teraz gdzieś czytałem to zboże mocznik. Zaraz się okaże ,że jego byki mają zady z przodu i tyłu, a zimna woda wpływa na przyrosty

• Haha 2
Opublikowano

Nie mogę się doczekać jak Jarek wstawi fakturę, a wam aż oczy zeza dostaną z tej zazdrości 😜

nie że bronie Jarka czy coś ale jeżeli tak pisze to coś w tym prawdy musi być

Opublikowano

Jesteś kolejnym który mało kuma.. cenę dostanie ,w to nie wątpię... tylko cały urok wbc to osiągnąć cenę realne, i dosyć realne wybicie i oklasowanie.  A ze zbyt wysoka cena nie idzie w parze reszta 

Opublikowano

wiko napisał:

Jesteś kolejnym który mało kuma.. cenę dostanie ,w to nie wątpię... tylko cały urok wbc to osiągnąć cenę realne, i dosyć realne wybicie i oklasowanie.  A ze zbyt wysoka cena nie idzie w parze reszta 

Niedawno było że cena nie realna. Teraz że wybicie będzie słabe. Naprawdę zazdrosc.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v