Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Gdyby to była jakaś słaba sztuka to sprzedałabym dalej ale naprawdę fajny cielak i ciekawie się zapowiada. Dziękuję Panowie, bardzo mi pomogliscie. Może jakoś się uda i dorośnie bez problemu :)

Opublikowano
jakbyś kiedyś zobaczył że przestaje jeść i robi się "smutny" to może znaczyć że już mu się zatrzymuje w jelicie w tej przepuklinie i wtedy szybko trzeba z nim uciekać. obserwuj a wszystko będzie dobrze. pozdrawiam
zobaczyła*
Opublikowano
Dnia 3.06.2018 o 19:56, pablo10 napisał:

Sorki pomylilem dni to byl wtorek.Zabieral Rybak-dwa byly czarnobiale ale wygladaly lepiej niz niejeden kolor-bardzo krepe,oczywiscie z luzu.

A skąd ten Rybak 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, stonka15ak napisał:

A skąd ten Rybak 

Popatrz w moją lokalizację jak zechcesz numer to wyślę na priv

Edytowane przez pablo10
Opublikowano (edytowane)

@ab23 Dobre ceny. Oby utrzymały się jak najdłużej bo wszystko idzie w górę - cielaki (chyba że ma się swoje) , pasze , koncentraty. Tylko rolnikowi nie dołożą. Taki byk gdzie chodzi się koło niego 24 msc średnio powinien kosztować z 10 tys. :D Wtedy interes by się kręcił :D

Edytowane przez Skanalop
Opublikowano
1 godzinę temu, PrezesJa napisał:

Jutro Brzegowy ma na kawe przyjechac mam kilka bykow i jalowek zobaczymy jak je wyceni...

który?

1 godzinę temu, AdamRo napisał:

R jałówka co najmniej 7 netto za żywą

wiem

u nich zawsze cena na żywo słabsza niż u konkurencji

Opublikowano
w styczniu łuniesie za 20 jałówek mm 8 zł netto zaplacili.
Opublikowano
Skiba to dziad i trzeba ich gnać. nigdy na Żywcu dobrej oferty nie mają a na wbc rżną jak chcą.
Opublikowano
2 minuty temu, soltys48 napisał:

dobra cena ja 11 stycznia sprzedawałem ok 50 gr taniej

Mateusz z Mietkiem byli?

On ma swoją wagę??

nie wiem czy był mietek gadałem z wójkiem tylko cene i wage podał, bo kilka będe miał na sprzedaż 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v