Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
11 godzin temu, soltys48 napisał:

wagi brutto cena netto

poszły bezpośrednio do ubojni

Piszecie,ze ceny mam najwyższe na forum-nie!!Są osoby które dostają więcej:oDo ceny cieląt się nie odniosę pisałem już o tym wielokrotnie wielu osobą w temacie o cenach cieląt

Jak nie wierzycie to nie wierzcie ważne aby mi się zgadzało w kieszeni

A lokalizacja PZL , ubojnia z GST

Był to 5 skupnik co je oglądał miał być jeszce jeden z grzeczności nie napiszę jaki żeby mu antyreklamy nie robić bo umówił sie , zaproponował przez tel fajną cenę a jak przyszło obejrzeć w umówionym terminie to chyba mu sie  zapomniało i telefon mu się rozładował i do dziś go nie włączył bo nawet na sms's nie odp:D

To czasem nie ten skupnik co czasem udziela się na forum i na olx co drugie ogłoszenie o skupie bydla jest jego ? 

Opublikowano
1 godzinę temu, tomek6513 napisał:

Sprzedane 2 byczki LM 860 kg drugi MM 808 kg waga brutto cena 9.60 brutto za dwa lubelskie odbierał Agrostar.

A za mm ile co dali? Te dwa lm to miałeś czustorasowe 100 procent

Opublikowano

Wczoraj sprzedane dwa byki. Jeden kolorowy, drugi czarno biały ale jakaś mieszanka  z mięsnym . Waga średnia ok 760 kg. po 7,80 + Vat. Podobno spadła cena o 20 gr tylko na byki. Za miesiąc pójdą jałówki, jak przyjedzie i powie że akurat cena spadła tylko na jałówki to go pogonię.:P

Opublikowano
38 minut temu, stonka15ak napisał:

znam takich co tak dobrze sprzedają. Pytanie pokarz fakturę. I ten co kupił to ostatni raz był u klienta. 

I na fakturze istnieje rubryka  jak twierdzisz,,P.......na wadze''?

• Haha 1
Opublikowano

Jaka cena zaraz będzie po 10 zl a jalowki po 9 :) szczerze powiem ze nie znam nikogo osobiście co sprzedał i dostał cenę powyżej 9zł więc albo takie bydło hujowe u nas albo handlarze

Opublikowano

Dobry byk był,jest i będzie w cenie.patrzac na cenę odsadkow lm to byk musi kosztować 10 

Opublikowano (edytowane)

I jak będzie miał ładną partię takich klocków lm to ponad 10 weźmie za kg

Edytowane przez bobienko
Opublikowano

Rząd jak rząd. Gorzej jak Niemcy się zesrają pod naciskiem Ameryki południowej i przehandlują cła na części do golfów w zamian za możliwość eeksportu wołowiny do europy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v