Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ta grzybice sobie nabylem kupują jałówkę i zaczęło się od tego kojca co chodziła z innymi potem zaszczepiłem dwa razy ale i tak się rozsialo na resztę wczoraj przeszczepilem całe stado tylko byków nie mam jak bo luzaki . Do jałówek się nie boje wejść a do byków to już strach

• Like 1
Opublikowano

miałem taki problem to zastosowałem bovitrichovac, to sie daje w zastrzyku po 2 razy w odstepie chyba 14 dni, i po miesiacu nie było sladu po grzybicy

Opublikowano

bovitrichovac dobry działa ponad rok, w ubiegłym roku był problem z grzybicą zaszczepiłem wszystko nawet luzaki, w tym roku powtórka ale już u tych które zostały z ubiegłego roku objawów brak.

Rozmawiałem z wetem na temat tych oprysków i stwierdził,że to o kant dooopy rozbić, jeśli ma zadziałać to tylko iniekcja

Opublikowano
Dnia 22.03.2018 o 13:09, DRIPOL napisał:

Panowie pytanie ? ciele kolczyk AT95........ Paszport polski, miejsce urodzenia brak tylko data .

Może tak być?

Może tak być. AUSTRIA. Sztuka już zarejestrowana w PL

Opublikowano (edytowane)

Ale może jakaś słaba krzywa to i tak by było dobrze pokazałem jedną aby ja zdoje i sprzedam waży blisko 580 kg a same kości to mówił mi 4 zl. ...

Edytowane przez zkordalski
Opublikowano (edytowane)

a ja wiem ze ma bo nasi janusze biznesu już bedą wiedziec co zrobic z cenami :D no ale co mnie to obchodzi, niech sie martwią ci co nabudowali obór za grubą kase dla bydła miesnego .... ja to czy tak czy tak to w niedługim czasie zamykam ten gówniany biznes .... nie bede za darmo sie martwił o cos co mi niepotrzebne 

Edytowane przez ozzborn
Opublikowano
7 minut temu, przemek28_28 napisał:

Ceny netto/brutto? Bo mało to czytelne

jak wszystko , najlepsze wpisy ,, u mnie taka cena ,,,,,,, w naszych stronach tyle a tyle ,w mojej okolicy jeździ ten i ten , takie pie,olenie o szopenie a szopen nie żyje . K,,wa trzeba do cyganki chodzić żeby karty rozłożyła i zgadywała o co chodzi , Parę razy było poruszane żeby pisać konkretnie , nikt nie chce żeby podawać numer domu , ale można to jakoś sęśnie ogarnąć , to samo jest z cenami , walnie jeden z drugim cyfrę i domyślaj się netto czy brutto . a tak swoją drogą ciekawe ile jest prawdy w tych cenach a ile fantazji 

Opublikowano
2 godziny temu, przemek28_28 napisał:

Ceny netto/brutto? Bo mało to czytelne

wagi brutto cena netto

1 godzinę temu, przemekhodowca napisał:

napewno netto bo on ma zawsze najwysze cenny na forum

poszły bezpośrednio do ubojni

Piszecie,ze ceny mam najwyższe na forum-nie!!Są osoby które dostają więcej:oDo ceny cieląt się nie odniosę pisałem już o tym wielokrotnie wielu osobą w temacie o cenach cieląt

Jak nie wierzycie to nie wierzcie ważne aby mi się zgadzało w kieszeni

A lokalizacja PZL , ubojnia z GST

Był to 5 skupnik co je oglądał miał być jeszce jeden z grzeczności nie napiszę jaki żeby mu antyreklamy nie robić bo umówił sie , zaproponował przez tel fajną cenę a jak przyszło obejrzeć w umówionym terminie to chyba mu sie  zapomniało i telefon mu się rozładował i do dziś go nie włączył bo nawet na sms's nie odp:D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v