Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, zkordalski napisał:

Ceny idą w dół 

chwilowo to taka zagrywka zakładów obniżka i czekanie jak rolnicy rzuca sie ze sprzedażą  to pujdą dalsze obniżki , jak rolnicy niebędą sprzedawać to cena dalej bedzie rosła. Tak jak ze swiniami od wielu lat sie dzieje..

Opublikowano
6 godzin temu, robertzim napisał:

Ja od jakiegoś czasu sprzedaje do Chobotu i z ceną nigdy nie było problemu. Na prawdę można się dogadać.  Ceny lepsze niż u handlarzy i nikt nie oszukuje na wadze. 

A jak z klasami i wybojowoscia? Kasa na czas? Ile szt w roku oddajesz tam?

Opublikowano

Witam  wie ktoś może jak płaci  Brzegowy w Świętokrzyskim za sztuki ok 850-900 kg SM i MM. mam na sprzedaż i się zastanawiam czy opchnąć bo mówicie ze cena leci w dół.

Opublikowano
8 godzin temu, robertzim napisał:

Ja od jakiegoś czasu sprzedaje do Chobotu i z ceną nigdy nie było problemu. Na prawdę można się dogadać.  Ceny lepsze niż u handlarzy i nikt nie oszukuje na wadze. 

Zarejestrował sie wczoraj , dziś pierwszy post z wychwalaniem ubojni............

2 godziny temu, wiko napisał:

A jak z klasami i wybojowoscia? Kasa na czas? Ile szt w roku oddajesz tam?

Pewnie wcale..........:D

• Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano

W tym tygodniu ma zajrzeć po mieszańce przez telefon mòwił 8brutto a mięśniaki 8.50 brutto Byki według mnie około 850 kg 22 mcy czy ile mogę wołać łòdzkie

Opublikowano
7 minut temu, Gringo1 napisał:

W tym tygodniu ma zajrzeć po mieszańce przez telefon mòwił 8brutto a mięśniaki 8.50 brutto Byki według mnie około 850 kg 22 mcy czy ile mogę wołać łòdzkie

wołać możesz ile ci dusza zapragnie , iest pytanie ile może ci dać 

Opublikowano
33 minuty temu, Gringo1 napisał:

wołaj netto 

Opublikowano
30 minut temu, Gringo1 napisał:

Młody Kowalczyk . chodzi o to aby mieć trochę rozeznanie

Dariusz płaci za hf 7,5 netto a Kowalczyk płaci więcej ,więc musi być 8-8,5 netto za twoje

Opublikowano

gringo wysli zdjecia na priv dariszowi wecławskiemu  i bedziesz wiedział ile wołać, albo zachandlujesz z nim.

Przynajmniej niesciemnia na tym forum ze jest rolnikiem jak niektórzy i za to nalerzy mu sie szacunek. 

Opublikowano
15 godzin temu, Azor07 napisał:

2 tyg temu płacił 8.50 teraz nie wiem .

netto czy brutto

12 godzin temu, Gringo1 napisał:

kto to taki>?

Opublikowano

Polecicie może jakiś dobry kontakt do sprzedaży żywca? Płock? Ciechanów? Mława? Ostatnio mnie zrobił odbiorca na wadze i chciałbym spróbować z jakimś nowym porobić trochę interesów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v