Skocz do zawartości

oszutwo.sprzedaz traktora z hiszpani

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuję osób poszkodowanych w sprawie sprzedaży traktorów sprowadzonych z Hiszpanii przez firmę gospodarstwo rolne Katarzyna Cupał a także ich wspólników podajacych się za allegro sabinusia127@wp.pl

Opublikowano (edytowane)

Im więcej znajdzie się osób poszkodowanych wówczas jest łatwiej by złożyć pozew zbiorowy o odszkodowanie od tych oszustów.....Podobnie jest też ze sprowadzaniem aut z zagranicy..

Tylko czy autorka tematu nie ma w tym jakiegoś swojego interesu ,że tu pyta o to,Nie bądźcie zbyt ufni tej pani .

Edytowane przez Ansja
Opublikowano

Moderatorzy zamknijcie lub usuncie ten temat,bo autorka "oszukana" w sposób podstępny próbuje znaleźć nabywcow na traktory,ktorych pochodzenie jest nie znane,moga one nawet być kradzione i w ten sposób chce znaleźć i stworzyć dla siebie reklamę.

Opublikowano
2 godziny temu, marko-kolo napisał:

dostalas jakies  propozycje ? Bo ja tu nie widze zadnego podstępu w jednym poscie ... 

Przecież widać,ze konto założone w celu by pozyskać klientów,jest podane kto sprzedaje traktory i adres e-mail na Allegro by tam się zgłaszać.Jest opis zrobiony na chwyt psychologiczny ... coś w rodzaju obniżonych cen w sklepach.

• Like 1
Opublikowano

Jet tez napisane ze to oszustwo ....dla mnie to raczej ostrzezenie przed naciagaczami ....opis ze to naciagacze to ma byc psychologiczna zacheta  do kupowania ?...nie ogarniam takiego toku myslenia 

Jeslij juz , to predzej jakas kancelaria szuka wydymanych zeby jeszcze na nich zarobic 

• Like 3
Opublikowano

Ostatnio znajomy dzwoni ze jest 914 z turem za 12700 ale w dani i chce wpłacić zaliczkę to wtedy go przyprowadza.... Nawet nie wiecie ile czasu musialem mu to z glowy wybijać :o po tym co on mowil to przestalem sie dziwić ze ludzie wplacaja

Opublikowano

Wszystko zależy od ludzi, znajomy sprzedał naczepę z ogłoszenia i kilku zdjęć, klient  przedzwonił spytał się czy aktualna oferta czy w tej cenie jest ją w stanie zaprowadzić ok. 350 km zgodził się, klient wpłacił 30% ceny na placu pracownik dopłacił resztę (bez oglądania naczepy) cena nie była wysoka a może komuś na stanie naczepy wcale nie zależało.

Opublikowano
Dnia 15.12.2017 o 19:58, Tomasz78 napisał:

jak ktoś naiwny to jego problem ,

kto zdrowy na umyśle kupuje kota w worku ?

oj są są sam jednego znam co umoczył 50 koła

2 godziny temu, szymon09875 napisał:

Ostatnio znajomy dzwoni ze jest 914 z turem za 12700 ale w dani i chce wpłacić zaliczkę to wtedy go przyprowadza.... Nawet nie wiecie ile czasu musialem mu to z glowy wybijać :o po tym co on mowil to przestalem sie dziwić ze ludzie wplacaja

jak szukałem kombajnu był fajny MF pod Nidzicą cena super dzwonie wszystko ok jechać i ogladać , za jakiś czas gość dzwoni,ze jak zainteresowany jestem to żebym wpłacił zadatek bo zainteresowanie jest duże potem już nr ucichł

Opublikowano

Zadatkować coś czego się nie widziało, do tego jak tego nie ma nawet w kraju, to trzeba kretyna nad kretynami.

Opublikowano

U nas handlarz kupuje tak ciągniki -jedzie osobówką, zgadza cenę, płaci, jak kierowca ma kurs w okolicy to zabiera ciągnik na ciężarówkę a umowa przyjdzie pocztą z nowym właścicielem po tygodniu-dwóch zależy ile czasu zajmie ogarnięcie złoma