-
Podobna zawartość
-
Przez Avenger
Witam.
Kupię sortownik do ziemniaków produkcji rosyjskiej z koszem przyjęciowym (jestem także zainteresowany zakupem osobno samego sortownika i kosza). Najlepiej żeby, maszyna była co najmniej w dobrym stanie, kompletna (gotowa do eksploatacji, bez konieczności wkładu finansowego) z tym, że nie liczy się wygląd farby i lakieru tylko stan części gumowych czyli rolek i taśm. Za "zdrową" maszynę jestem skłonny zapłacić dobrą i rozsądną cenę. Interesują mnie oferty z całej Polski ale także takie dotyczące pomocy w sprowadzeniu sortownika z zagranicy. Mile widziana pomoc w załatwieniu ewentualnego transportu.
Mój numer kontaktowy: 506 832 478 - jeśli nie odbieram to proszę o cierpliwość bo na pewno oddzwonię. Woj. wielkopolskie.
Pozdrawiam.
-
Przez zetor8245
Witam wszystkich, czy wiecie jak nazywa się ta maszyna ze zdjęcia do ogławiania buraków?
-
Przez Mariusz123456
Jak w temacie. Odbiór osobisty płatne gotówką. Termin to jesień 2019. Tylko z Pomorza
-
Przez PaweLisowicz
Witam. Potrzebuję porady co do oprysku ziemniaków. Od kilku lat w ziemniakach mam przytulię czepną i z oprysków dostępnych w okolicy żadne opryski nie pomagają w 100% tego zabić. Tu pytanko jaki konkretnie oprysk polecacie, żeby zwalczyć tą przytulię?
-
Przez biznes12
potzrebuję porady odnośnie kombajnów ciąganych nowych mam na oku markę DEWULF ma ktoś taki kombajn?
ogólnie chodzi mi o zbiór marchwi i ziemniaka żeby był i do tego i do tego
wie ktoś może jak cenowo marka Grimme wychodzi? czy mozna marchew i ziemniaki tym samym kombajnem zbierać?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Poszukuję partnera biznesowego