Jaka powinna być wysokość mocowań ładowacza czołowego
-
Podobna zawartość
-
Przez MarianoKam
Witam próbuję podłączyć rozdzielacz Nimco od ładowacza czołowego mam trzy wyjścia od rozdzielacza zasilanie P ,powrót pod ciśnieniem T1 ,i swobodny spływ T2 gdzie wpiąć się w hydraulikę od traktora ,chcę ominąć podłączenie pod gniazda .Proszę o pomoc
-
Przez Gość
Cześć. Powiedzcie mi od czego ten czujnik i gdzie powinien być przypięty.
Druga sprawa rozumiem że na przenośniku pochyłym powinienem mieć gumę, a jak powinien wyglądać odbój? Czy jeśli podniesie do końca heder to jest jakiś automat odcinający lub blikujący dźwignię podnoszenia? Załączam zdjęcia jak jest u mnie. Czekam na Waszą pomoc...
-
Przez noris2000
Witam! Mam nie lada problem po kilku latach od zamontowania ładowacza w mf 255, do tej pory wszystko było ok raptem pojawił się problem ładowacz nie chce opuszczać, a im większe obciążenie tym gorzej. Poprostu się zacina i stoi w miejscu. Siłowniki od pierwszej sekcji są jednostronnego działania, wszystko podłączone przez rozdzielacz pod siedzeniem i spływ bezpośrednio do skrzyni. Pozostałe sekcje działają idealnie, rozdzielacz zwykły 3-sekcyjny. Pomoże ktoś? Może potrzebna jakaś regulacja. Z góry dziękuję za pomoc.
-
Przez Tomasz3p
Panowie w moim mtz jest tak że plus idzie na rame a minus na rozrusznik i czy to dobrze w mtz. Bo mi by był potrzebny cały czas prąd do radia by miało pamięć. A tu jak mam tera to gdy włącznik jest wyłączony to prąd jest na minusie a gdy włączony to na plusie. I co z tym zrobić i czy w ogóle da się coś? Można zamieć klemy i by grało czy nie bardzo?
Doradźcie coś
-

Rekomendowane odpowiedzi
Półosie massey ferguson 3050
Taurus