Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

@adamjd6100 jeśli nie przepadasz za kobiecym pięknem, a tak chyba wynika z twojego postu, to nie musisz się wypowiadać w tym temacie. Wolisz mężczyzn Twoja sprawa nie wnikam. Pozdro.

Opublikowano

vegeta23 gdybym nie lubił kobiet to bym coś innego napisał a ty zakładasz durny temat bo co nie umiałeś zagadać czy co ??? :) koleś jesteś słaby mogłeś podejść zagadać a teraz patrzenie w monitor nic nieda i najlepij gdyby ktoś łaskaw zamknoł ten temat :)

Opublikowano

No to przykro mi następne targo są gdzieś w okolicach Sosnowca w kwietniu może bedzie jeszcze czas na zagadanie a jeżeli chodzi że spławiła cie jak profesjonalistka to sie nie dziwie bo jak tam było tyle ludu to Bóg wie ilu próbowało :)

Opublikowano (edytowane)

Aleś d*** z tym tematem :) :) :)

Ty też :) Ostrzeżenie za wulgaryzmy

Edytowane przez wsk125ccm
Ostrzeżenie
Opublikowano (edytowane)

mix czemu d*** tym tematem?? Może chce sobie popatrzyć na te panie na innych zdjęciach;p

Panowie, twórzcie jakiś poziom tego forum... Kolejne ostrzeżenie za wulgaryzmy.

Edytowane przez wsk125ccm
Ostrzeżenie
Opublikowano

Bo jak dla mnie to forum rolnicze a nie sex fotka jak chce se kobity pooglądać to niech odwiedzi inne portale. Już wiem czemu jak powstało AF to nie wszyscy przepadali za dziećmi :)

Przepraszam za wulgaryzm choć to i tak nie pomoże.

Opublikowano

Co ci to przeszkadza chciał zdjęcia dziewczyn które były na Agrotechu, Więc chyba najwięcej osób z wszystkich portali widziało te dziewczyny właśnie z naszego portalu

Opublikowano

Co wy dziewczyn nie widzieliście ??? W necie jest mnóstwo takich stronek z takimi paniami i możecie sobie pooglądać, a to według mnie jest forum nie na ten temat żeby jarać się jakąś lalą przy ciągniku :)

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez KrystynaNawijka
      Czy polecić możecie jakąś sprawdzoną, zdrową żywność? Chodzi mi o suche produkty, takie jak kasza, mąki, ale ze sprawdzonego źródła. Co myślicie o produktach VIVIO, znalazłam ich stronę i jestem ciekawa, a nie ukrywam, że wraz z wiosną chciałoby się zrzucić parę kilo. Pomóżcie!
    • Przez yanek_113
      Jakiego chwastu są to nasiona? Te czarne okrągłe wielkości gorczycy ? 

• Przez michalsoft
      Witam,
      w sąsiedztwie mojej działki powstać ma turbina wiatrowa. Dziś był przedstawiciel firmy z zapytaniem o zgodę i propozycja dzierżawy  na to żeby nad moimi działkami kręciło się śmigło z wiatraka , ewentualnie może być na tej działce kawałek fundamentu. Ma być ro wiatrak o mocy około 3MW
      Na jakie zapisy w umowie dzierżawy zwrócić uwagę ? CO jest ważne w tym aspekcie ? 
      Czy macie jakieś doświadczenie z tego typu sprawami ?
      Jaki może być ewentualny czynsz dzierżawny?
    • Przez Rolnik40112001
      Witam, chodzi o to że ojciec przekazał mi małe gospodarstwo bo nie ma siły już pracować a ja pracuję zawodowo na etacie i zajmuje się gospodarstwem dodatkowo, uprawiam kukurydzę, pszenice, jęczmień, ziemniaki (dla siebie) a plony sprzedaje i w miarę moich możliwości dokupuje i remontuje maszyny sprzęt itd. a ludzie i znajomi dziwią się dlaczego nie chce mieć bydła, i reagują w taki sposób jakby gospodarstwo bez zwięrząt to nie było gospodarstwo. Wypowiedzcie się jak wy prowadzicie gospodarstwo (ci mali rolnicy szczególnie). Pozdrawiam 
    • Przez Doro
      Witam, sprzedałam działkę nie mam obowiązku już płacenia skladek emerytalnych ponieważ mam ponad 25 lat odprowadzonych tych skł. Ale nie mam wieku żeby iść na emeryture. Czy ja mogę zrezygnować z tych skladek i iść na zasiłek czy wybrać dalej skladki z krus na wniosek.
  • Dodaj nową pozycję...
v