Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do cyckow? :D to taki gospodarz powinien cycki pielegnowac jak swoje pole, bo jak cycki nie ruszane to po czasie robia sie flaki, a jak dobrze pielegnuje to robia sie takie nabrzmiale i ma co kobieta pokazac. :D

już dawno nie czytałem większej bzdury? co ma jedrnośc piersi do ich"ruszania". może ma to znaczenie w 5%. reszta to geny, wiek i inne

Gość Profil usunięty
Opublikowano

nikolas29 malo jestem na Opocznie takze nie kojarze ale jakbys nazwe skojarzyl to moze......

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Potrzebne konkrety, za wiaduktem czy przed......jutro zerkne z ciekawosci

Opublikowano (edytowane)

jestem facetem, ale za groma nie potrafię pojąć tego, że zanim uderzy się do dziewczyny to trzeba sobie wypić... nigdy nie podrywałem i nie zagadywałem pod wpływem % , jakos dla mnie to były bak szacunku do Kobiety/ dziewczyny.... jesli byłem pod wpływem % na jakieś imprezie( a to jest jeden na 100 przypadków) to nie podrywałem tylko się rozmawiało o tym o tamtym, ale bez jakiś podrywów...

@filantrop, oj uwierz , ze ma... ;) bardzo dużo... może z punktu matematycznego i biologicznego to masz racje... ale dla "użytkownika" robi to bardzo duże znaczenie... bo one za każdym razem zdają się jakby były ładniejsze,pełniejsze, no i zawsze cieszą oko :) nie ważne od rozmiaru, to pozostaiam gustom ;)

Edytowane przez FINN
Gość Profil usunięty
Opublikowano

FINN, wcześniej pisałeś, co ja mógł bym zaoferować, takiej dziewczynie która wg. mnie jest idealna, otóż miłość, szacunek, dbał bym o nią bo jak by mnie zechciała to drugiej takiej nie ma... oto co bym jej zaoferował, i mówicie, że alkohol dodaje odwagi, tak naprawdę jest to nieprawda, co ma ilość wypitych %, do tego, czy poproszę dziewuszkę do tańca czy będę się na nią gapił jak głupi?

Opublikowano (edytowane)

FINN, wcześniej pisałeś, co ja mógł bym zaoferować, takiej dziewczynie która wg. mnie jest idealna, otóż miłość, szacunek, dbał bym o nią bo jak by mnie zechciała to drugiej takiej nie ma... oto co bym jej zaoferował, i mówicie, że alkohol dodaje odwagi, tak naprawdę jest to nieprawda, co ma ilość wypitych %, do tego, czy poproszę dziewuszkę do tańca czy będę się na nią gapił jak głupi?

to czym masz odwagę do niej zagadać czy nie. Chociaż ja takiego podrywu nie popieram bo widać, że facet jest w takich momentach bardzo nieśmiały i potrzebuje "kopa" żeby zagadać.

Dlaczego cytujesz ostatni post?

Edytowane przez MAT912
Opublikowano (edytowane)

Nie .

Wystarczy że moderatorzy wiedza jak wygląda . :D

Jak Ty pokażesz siebie w avatarze to ja pokaże Basię....

Idziesz na taki układ?

Słyszałem bananku że Ty się zakochałaś w Xawierze tak to?

i że się już lizaliście tak to? :lol:

Edytowane przez KULAWA_KOZA
Opublikowano (edytowane)

Basia jest Boska , ma kształty jak mało która dziewczyna :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

facet przy niej topi się jak kulka sniegu w ciepłych dłoniach.

Edytowane przez KULAWA_KOZA
Opublikowano

Dobra dobra KOza, mogłam kiedyś byc twoją narzeczoną. Miałeś swoją szansę. Ale wybrałeś inną dziewczynę, więc teraz nie rób nikomu wody z mózgu.............