Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

w to to już nie wnikam B)

ale miło że są jednak faceci uważający Polki za ładne dziewczyny.. szkoda tylko że te "podtiuningowane" w teledyskach...

Edytowane przez agulka
Gość Profil usunięty
Opublikowano

A Ty myślisz, że po co się tak niezdrowo podniecają, tymi laskami? hahahaha

Gość Profil usunięty
Opublikowano

No nikt mi tego nie powie, że patrzy, żeby nienawidzić, "jak się tak napatrzę, to tak jej nienawidzę" :P :lol: :lol:

może mat miał siebie na myśli

MAT tu nic nie wstawia do podniecania. :P :lol: :lol:

Opublikowano

Kiedyś kolega w pracy mi powiedział że Najlepsza baba to własna "graba" :lol: :lol: :lol:

To ma kolega gust ,nie da się ukryć :huh: :rolleyes: :lol:

Opublikowano (edytowane)

Gremlin, ale nie powiesz mi że od tapety aż kamery nie umażą, nawet te nie będące po tuningu. A makijaż naprawde potrafi zmienić kobiete, że nagle jest gwiazdą disco.

Meg jak widać to Panowie mają swoje gusta i guściki. heh

Edytowane przez agulka
Opublikowano (edytowane)

Ja też nie wstawiam ,mogli by ten temat przenieś gdzieś do góry bo za dużo przewijania na sam dół albo wył resztę

Nie no fakt niektóre za bardzo wyświchtane są :P

Edytowane przez GREMLIN
Opublikowano

Ojtam to jest normalne tak mamy zakodowane że jak jest atrakcyjna dziewczyna to my faceci musimy spojrzeć sobie , tak samo wy dziewczyny jak widzicie przystojniaka jakiegoś wyperfumowanego dobrze odzianego o pięknym uśmniechu to też na pewno pomyślicie jaki on musi być ....ten tego :lol: :lol: :lol:

Gość Profil usunięty
Opublikowano
A makijaż naprawde potrafi zmienić kobiete

I pocałuj taką, to jak by wysmarowane odkładnie na pługu wylizał. :P

Opublikowano

Oczywiście @POL1 masz rację ,też mamy gały żeby patrzały :P

Opublikowano

Kiedyś kolega w pracy mi powiedział że Najlepsza baba to własna "graba" :lol: :lol: :lol:

I mial racje. minely juz czasy gdy chlopak podjechal autem i panny sika....ly na jego widok.

Teraz panna sama woli sie ustawic zanim zacznie na powaznie zwiazek.

W mojej okolicy panna byla wielce zakochana w kolesiu, bo koles przyjezdzal raz na tydzien to aniolka udawal.

Po 3miechach zaszla w ciaze. Jak sie dziecko urodzilo to zamieszkala z mezem u tesciow, po miesiacu juz jej lzy lecialy bo zobaczyla jakie naprawde jest ziolko z jego meza.

Opublikowano

I pocałuj taką, to jak by wysmarowane odkładnie na pługu wylizał. :P

no więc właśnie. tak się co niektórzy zapatrują na owe panny z monitora.. a czy któryś chciał by po nocy zastać jej lustrzane odbicie na poduszce z owej tapety?

Gość Profil usunięty
Opublikowano
ziolko z jego meza.

To ten drugi zaszedł w ciążę? :blink: hahaha

Opublikowano (edytowane)

:rolleyes: może adoptowali...

hehe poplątanie z pomieszaniem

..a wcześniej nie zwróciłam uwagi

Edytowane przez agulka
Opublikowano (edytowane)

Ojtam jest niż społeczny więc im wiecej złapało tym lepiej :lol: :lol:

heheheh dobrze że Ania25 się nie wypowiada ta dziewczyna dopiero ma powodzenie na forum :D

Edytowane przez POL1
Opublikowano

Drugi przypadek tez wielce zakochani az panna zaszla w ciaze.

Dziecko ma juz 5lat i widzi i placze jak rodzice sie kluca. Oboje chca rozwodu, on chce tylko za rozwod nie bedzie placil, z koleji ona chce i by zaplacila tylko nie ma za co. I tak siedza oboje na lasce rodzicow.