Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oj tak tylko obawiam się aby co niektórzy zamiast wpaść na miłą rozmowę i wspólnie spędzony razem czas to zamiast tego nie zrobili by zadymy.Zwłaszcza co niektórzy na pewno mają porachunki między sobą...było by ciekawie :lol: :P :lol:

Opublikowano (edytowane)

Ha, ha, "porachunki" B)

Lepiej nie mów kogo masz na myśli ;)

Różnica poglądów to naturalna sprawa, ale faktycznie przy odrobinie bimberku mogłaby się zrobić niezła jatka... Fruwające kłaki i zarysowania od paznokci mogłyby być nieuniknione. Nie mówiąc o kilku podbitych oczodołach ^^

Edytowane przez kolos87
Opublikowano

Nigdzie nie napisałem, że od razu uprawiałem seks z tymi wszystkimi kobietami, więc nazywając je "du..dajcami" zwyczajnie je obrażasz. Myślałem, ze następny z serii moich postów to wyjaśnia ;)

Właśnie wyimaginowany przez Ciebie podtekst seksualny to Twoja nadinterpretacja B)

możesz sobie to nazywać nadinterpretacją jakąkolwiek. a Twój post wyjaśniający jest w części cytowanego powyżej raczej. Tyle na ten temat. Co do obrażania, wątpię, nie wymieniam z imienia ani też nie obrażam Twoich "życiowych doświadczeń". Widzę że nie tylko ja nadinterpretuję. Ale ok, wyjaśnione więc finito myślę.

Wasz pomysł ze spotkaniem i swataniem. To życzę powodzenia i trzymam kciuki :rolleyes: powątpiewam aby takie przedsięwzięcie miało szanse dojść do skutku, ale jak Wam się uda to też ok. Chociaż wizja pazurów itd to strach co Wy byście chcieli robić.

Gość Profil usunięty
Opublikowano

A co @POL chcesz się oświadczyć? :P :lol:

Opublikowano (edytowane)

Najlepsze to są na dyskotekach takie podcięte 17-19 lat aż oczu nie można oderwać, teraz to są czasy dla młodzieży to nie 10 lat temu, zero przejęcia

Nie są złe ale ja to wymagający jestem-no przecież faceci to wzrokowcy ,w POLO TV jest do bólu fajnych tancerek

No i można tez wybrać coś ciekawego na sex.fotka.pl ale chyba nie na gospodarkę tylko do sypialni

Edytowane przez GREMLIN
Opublikowano (edytowane)

Agulko a Ty masz faceta?

a Agulka ma męża. i cieszę się jak murzyn z blaszki ;)

i widzę że znów panie z monitorów wróciły na piedestał. hehe.. no, ale to Wasza wola co Was zachwyca i czy ma coś wspólnego z codziennością i rzeczywistością.

Edytowane przez agulka
Opublikowano

Dokładnie @agulka niech Ich krecie i nęci ten wirtualny świat :D My może pogadamy o pogodzie ,bo tym panię z monitora to co tu kryć nie dorównamy ,ale wcale nie musimy przecież :lol:

Opublikowano

nawet nie mam zamiaru dorównywać. z rozmytą tapetą przy codziennych obowiązkach wyglądała bym gorzej niż bez niej ;) buty na obcasie zostawię na wyjście. podobnie oględziny mojego biustu zostawiam na wyłączność męża. wolę moje legginsy, dresy od stroju kąpielowego zwłaszcza w taką pogodę(tyczy się teledysków)

co do pogody.. to gdzie ta zima no...? :ph34r:

Opublikowano

Jak Wam samo patrzenie wystarcza to ok ,nie wnikam :D Panowie wzrokowcy :lol:

Opublikowano

oj są wzrokowcy. zgadza się. ale żeby taki zapamiętał gdzie młotek choćby zostawił hehe...

z teledysku to nic nie zostanie po wyłączeniu monitora...

Opublikowano

nawet nie mam zamiaru dorównywać. z rozmytą tapetą przy codziennych obowiązkach wyglądała bym gorzej niż bez niej ;) buty na obcasie zostawię na wyjście. podobnie oględziny mojego biustu zostawiam na wyłączność męża. wolę moje legginsy, dresy od stroju kąpielowego zwłaszcza w taką pogodę(tyczy się teledysków)

co do pogody.. to gdzie ta zima no...? :ph34r:

Koleżanko nic dodać ,nic ująć ,też tak uważam jak Ty ;)

PS: u mnie jest -3 i 0,5 cm śniegu ,czyli zima :lol:

Opublikowano

u mnie skromne -0,5 :( gdzie ta zima...gdzie ten śnieg.

Gremlin to Ty chyba zakochany że taki rozkojarzony ;) albo za dużo teledysków od Kolegów hehe...

Gość Profil usunięty
Opublikowano
z teledysku to nic nie zostanie po wyłączeniu monitora..

Zostanie - samozadowolenie. :P :lol: :lol: