Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nastapily zmiany w ciagnikach serii T6000 RC i PC

Mowa kabina a przede wszystkim wyglad

piszcie co wiecie a moze jest ktos juz szczesliwym posiadaczem tego nowego dziecka koncernu CNH New Holland

Edytowane przez krolikNH
Opublikowano

Witam

jeszcze nie mam ale za ok.miesiąc będę miał T6050PC. wersja z elektrozaworami.

będzie miał nowy podłokietnik (właśnie z serii t7000)

Opublikowano

Na angielskiej stronie NH jest już do pobrania broszura odnośnie nowej serii T6000 RC i PC. Wyskoczył z niej ciągnik 6030 na którego było małe zapotrzebowanie. Wyświetlacz i ten nowy podłokietnik będą dostępne razem z elektrozaworami. Ciekawa jaka będzie róznica między starym podłokietnikiem a nowym z wyświetlaczem takim jak w AC może ktoś już wie?

Opublikowano

W tej chwili jest jeden podłokietnik dla ciągników serii T6000 i T7000 wyposażonych w rozdzielacze elektrohydrauliczne EHR. Jest on wyposażony w kolorowy, dotykowy monitor IntelliView III. Nowy T7.210 Auto Command i T7.270 Auto Command pokazywany na AgroShow w tym roku tez miały ten podłokietnik z wyświetlaczem.

Opublikowano

oprócz podłokietnika jest też zmiana dotycząca prawych drzwi. W standardzie są one nieotwierane i pozbawione poprzeczki srodkowej co ma zwiększyć widoczność. Drzwi obustronnie otwierane są w opcji.

Własnie czekamy na dostawę T6050RC . Os amortyzowana, podłokietnik Side Winder, jedno i dwuobwodowa pneumatyka, szerokie ogumienie - cena wynegocjowana 222.000 netto (umowa z września). W ciagniku będzie już montowany monolityczny obciążnik przedni.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez tomrolnik
      Witam . Przymierzam się do zamontowania dodatkowych lamp w nh serii tsa , w oryginalnych miejscach , moja wersja jest prawdopodobnie uboższa , ponieważ ma tylko założone po 2 z przodu i 2 z tyłu lampy i chciałbym go wzbogacić o jeszcze dwie . O co dokładnie mi chodzi zaznaczyłem na zdjęciach. Panel włączników mam taki jak na zdjęciu wszystkie przyciski działają , ponieważ jak wcisne podświetlają się. Moje pytanie którędy muszą być poprowadzone kable do tych dodatkowych lamp  ?? albo jak poprawnie podłączyć , nic jeszcze konkretnie nie rozbierałem na razie chcę się Was poradzić  . Z góry dzięki za każda odpowiedź . 

• Przez redbull
      New Holland T6.155 pokazuje błąd 17981 no i piszczy STOP, wie ktoś może od czego ten błąd?
    • Przez gorskip725
      Witam, niedawno kupiłem New Holland ts110a. Po odpuszczeniu hamulca ręcznego zaczyna piszczeć, a po chwili mruga kontrolka P. Nie mogę włączać biegów rewersem - pokazuje się CP; to znaczy, że muszę wcisnąć pedał sprzęgła, i tak za każdym razem, gdy chcę zmienić kierunek jazdy. Nie mam do niego żadnej instrukcji obsługi ani nie wiem, jak można sprawdzić kody błędów. Czy miał ktoś już podobny problem.?
    • Przez lukasz2207
      Czy posiada ktoś zdjęcia podłączenia sprężarki pneumatyki do new holland ts
    • Przez Okisz
      Czesc, 
      Planuje zrobić wymiane oleju hydraulicznego w mojej t6.
      Z racji ze ten sam idzie do mostow i zwolnic i wszedzie oprocz silnika trzeba mi go 80 litrow.
      Na alledrogo ambra multi g to koszt okolo 2200 za 80l.
      W serwisie nh zaproponowali mi zamiennik z shella spirax s4 txm. Na 80.litrach wychodzi 600zl taniej. Akurat prawie na filtr...
      Normy ma te same i parametry. Uzywacie go moze u siebie? 

• Dodaj nową pozycję...
v