Sprawdź Ładowacz do John Deere 5M, 5R na AgroTesty.pl
John Deere 5080R Dane techniczne
-
Podobna zawartość
-
Przez Patryk212
Witam mam pytanie. Czy można założyć ładowacz czołowy do 120-14? Coś słyszałem ze trzeba coś przerabiać nwm czy to prawda. Może ktoś się wypowiedzieć?
-
Przez extrabyk
Może ktoś z Was szuka taniego i prostego ładowacza do MF serii 1xx, 2xx, 5xx, 6xx oraz naszych Ursusów 4512 i pochodnych. Ładowacz jest jedno sekcyjny i w tej formie idealnie nadaje się do zbierania bel siana i słomy do czego u mnie służył. Bez problemu można tanio dorobić drugą sekcję. Ładowacz francuski i solidny a nie jakieś rzemiosło.
https://www.olx.pl/oferta/tur-ladowacz-czolowy-do-mf-4-cylindrowych-oraz-ursus-4512-i-pochodnych-CID757-IDhq3m3.html
-
Przez Mskm
Witam, koledzy czy ktoś wie co to za błąd? Dodam że ciągnik pracuje normalnie tylko miga zielona kontrolka info.
-
Przez dawmal1222
Witam, dorabiamy do łychy zamykanie typu krokodyl, chciałbym się zapytać, czy muszę dokupować do zębów górnych tulejki, żeby je wspawać w ramę? Czy wystarczy np kawałek rurki fi 30 czy coś takiego? Koszt 17zł za jedną tulejkę trochę mi się nie uśmiecha
-
Przez Gebrowski
Witam.
Proszę o pomoc w zdiagnozowaniu problemu z turem Ł-104 ciągnik zetor 5340
Rozdzielacz 3-sekcyjny. Z jednej sekcji wycieka olej ze złączki przy rozdzielaczu gdy wymienię jedną leci z drugiej. gdy wymienię tę drugą leci z pierwszej i i tak w kółko za podpowiedzi ;
Serdecznie dziękuję i pozdrawiam.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Jd 8230
John Deere & Mengele