Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Miał ktoś styczność z tym ustrojstwem?

Jest to program który zastepuje "Kredyt 4.1" wykorzystywany do pisania biznes planoów

Dotarło to już do ODR-ów?

Jak się z tym pracuje?

Ja nie mam najlepszego zdania o tym...

Proszę o wypowiedzi użytkowników...

Z góry dzieki!

Opublikowano

Pracuję na tym programie na zajęciach z ekonomiki. Program ma nawet duży potencjał ale jest strasznie niedopracowany. Do odrów na razie raczej jeszcze nie dotarł bo jest w tej chwili dopiero testowany. Może kiedy twórca poradzi sobie z tymi wszystkimi błędami i niedogodnościami to będzie dobry program.

Opublikowano

jest na to sposob ale uciazliwy. Jezeli jakies pole cie denerwuje klikasz na nim 2 razy prawym i wprowadzasz jak w excelu ;) Tkie moje odkrycie po pol godziny zrobienia obrotu stada, czasami trzeba tez usunąć pliki, żeby coś poprawić.

Hehe już wiem z kim piszę ;)

Opublikowano

A jakiś program z bazą o-line danych? Chodzi mi taki program żeby na dany okres upraw, siewu, nawozów, oprysku itp. podawał, kiedy te czynności powinno się już robić lub najpóźniej. Jakie w danych okresie, roku mogą wystąpić szkodniki na polu no szczegółowe informacje o polu dlatego z bazą danych aktualizowaną żeby program porównywał dane z innymi i podawał na każdy...powiat? co i kiedy :) Istnieje taki ;) ? Lub coś podobnego mniej zaawansowanego...

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez boolick
      Cześć!
      Chcę wejść w zmienne dawkowanie i szukam odpowiedniego oprogramowania dla mnie. Używam Trimble'a GFX-750 z Rauchem Axis 30.2 EMC, docelowo zamierzam korzystać również z czujnikiem plonu przy kombajnie.
      Chciałbym, by soft umiał generować mapy dawkowania na podstawie zdjęć satelitarnych oraz by można było dokonać ręcznej edycji map. Póki co dość spodobał mi się satagro, ale tam jedynie brakuje mi ręcznej edycji map.
    • Przez MonikaSzot
      Szukam programu do zarządzania gospodarstwem w dobrej cenie.
    • Przez janrol
      wie ktoś może o jakiś fajnych adresach www z maszynami używanymi w czechach.
      dziękuję!!!
    • Przez lisek
      Cześć
      Używacie tego programu. Mam kilka problemów przy obsłudze. Np. nie chce drukować, nie pobiera powierzchni pola przy ewidencji nawożenia azotem itp.
    • Przez ŻakowskiSławomir
      Witam, są tu osoby posługujące się nawigatorem polowym? Oczywiście mowa tu o pomocniczym, wiadomo że program nie jest dokładny. Da się jednak anteną zwiększyć jego dokładność, są jakieś anteny w ludzkich pieniądzach? wydawanie 900 zł za antenę tylko po to żeby mi pokazało na mapie gdzie są ścieżki to kiepski pomysł, nie ma jakiś tanich alternatyw? pozdrawiam :]
  • Dodaj nową pozycję...
v