Skocz do zawartości

Ile kosztuje nowy TC5050 i TC5060?

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Tylko tyle? Gdzieś na AF czytałem o kabinie z CSX i nawet komuś tak pisałem, czyli co to jakaś plotka?

Opublikowano

Mnie powiedzieli 3000 za jodełkę w 5040 bo trzeba oś od 5060 ale to może kit?Sam niewiem z tymi cenami to każdy deeler mówi inaczej ;chcą jak najwięcej wyrwać od chłopa i mówią że dla nich prawie nic nie zostaje

Opublikowano

Kilku deelerów chciało zaliczkę przed nowym rokiem żeby stara cena została ale wczle nie jest powiedziane że zdrożeją bo już są za drogie ja nie dawałem i myślę że dobrze zrobiłem bo jak euro stanieje to kombajny może też albo zostanie cena z 2009

Opublikowano

kabina od csx ma byc ale po 2011 podobno (tak mówili na szkoleniu)

ja dałem zadatek jeśli cena spadnie na dól kombajnów to będę z nimi walczył albo o zbicie ceny albo o bonusy nie można im się dac panowie.

Opublikowano

No właśnie ja też się zastanawiałem jak to będzie z zaliczką bo niby można tak powiedziec że mają wróbla w garści jak by staniały albo została stara cena ale może się mylę bo nigdy nic niewiadomo i jeszcze sytuacja jakby agencja odmówiła czy by deeler zwrócił kasę no bo towar zamówiony

Opublikowano

nie rozumiem szefa New Hollanda w Płocku seria TC produkowana w Polsce powina być tańsza od wszyskich kombajnów o te co najmniej 15 % chyba że nie bedzie produkcji w Polsce kombajnów nie rozumiem tego jeśli cena by była kozystna to ok 70 % kombajnow albo i więcej to by był TC a przyokażji CSX by więcej było bo każdy widzi jak maszyny pracują na polach nie rozumiem tego ale ktośc zać powiedział że bubel tak żle i tak nie dobrze no niech będą te małe poprawki ale każdy deler to inna cenna serwis jest co chba 30 do 50 km to jest szansa !!!

• Root Admin
Opublikowano

bo w języku polskim stosuje się znaki interpunkcyjne!!!

kropka czy przecinek by się przydała od czasu do czasu. Chłopak chciał coś napisać to napisał.

Firmy mają różne polityki sprzedażowe - jeden robi tak drugi inaczej, jeden widzi w tym sens, inny nie

• Root Admin
Opublikowano

jeszcze nie ma decyzji, do 15 niby jest aktualny cennik NH, do 19 promocja Euro w JD - tak więc pewnie początkiem przyszłego tygodnia będziemy podpisywać jakieś umowy

Opublikowano

Właśnie panowie jak teraz wygląda zwiedzanie fabryki bo my mamy termin na 3 grudnia chyba. Forma jest podobna do tej jak na dniach kluczowego klijenta- zwiedzanie fabryki a potem impreza czy jak to teraz jest?

Opublikowano

No w tej fabryce jest co zwiedzać...Zaraz po przyjeździe zrobili nam wspólne zdjęcie.Później dali okulary,kamizelki i słuchawki,aby dobrze zwiedzać fabrykę.Następnie było spotkanie w sali konferencyjnej,omówili kilka drobnostek.Następnie zwiedzaliśmy fabrykę:przygotowanie części,linia montażowa,testownia,i składanie prasy.puźniej poczęstunek rozmowa z dyrektorem zakładu,facetami znającymi się na maszynach nh i mała dyskusja.Zwiedzliśmy jeszcze wystawę maszyn hohlandów...

@farmermf z jakim dealerem jedziesz??

Opublikowano

derektor zakładu to pan Dębski i był pan Kozieł Tomasz i jak tam na konfercji jakie nowośći zapowiadali czy się podzielisz opinią nie nie byłem Płocku moze za rok mi się uda musze pogadać dużo predzej porozmawiac z przedstawicielem nie mi godzi o to żeby było duzo taniej chyba że niektórzy lubią płacić więcej to każdego swoja sprawa!! to kto może nie się podzieli z odwiedzin w Płocku.