Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Który plik odpowiada za ilość gnoju bo chciałem sobie powiększyć ?

Już było takie pytanie. Poszukaj, a znajdziesz odp.

Żaden konkretny plik nie odpowiada za ilość gnoju. Możesz znaleźć to w sevach i tam zmienić.

Opublikowano

I również było. I to całkiem nie dawno. Ale już dobra. ctrl+alt+b wciśnij tą kombinację w gł. menu lub podczas gry. :)

Pamiętaj, że on ZASTęPUJE STAN KONTA, a nie dodaje. :)

Opublikowano
co sie dzieje w simtractor.net

Nie wiem czy chodzi Ci o to samo ale dzisiaj poczułem po 2 miesiącacn nie grania w ST nagłą chęć pogrania tylko pomyślałem że sobie skiny ściągnę a na simtractor.net nie da się ich ściągnąć, jak klikasz to nic sie nie dzieje. Nie wiem co jest.

Opublikowano

Też miałem taki problem. Wejdzcie na profil i tam będzie taka zakładka o aktywacji jakiegoś kodu ten kod przyjdzie wam na maila wpisujecie go i normalnie ściągacie. A jak nie będzie to to nie wiem :P

Opublikowano

No i znów nie czytamy tematu. :angry: Setki razy było pisane, że to NIELEGALNE i podawać i prosić jest zabronione. :P

P.S: Kto chce zagrać przez sieć w ST z moim kolegą. GG:1090171. :D Post na jego wyraźną prośbę (nie jest użytkownikiem AF).

Opublikowano

No ale jest tez druga strona. Jak koleś będzie namolny. To będzie co rusz spamował, że by mu ktoś w końcu napisał. :P

Ale wróćmy do tematu, bo trochę zeszło na "wychowanie młodzieży" (he dorosła napisała :D ). :D

Opublikowano
Jak próbuje zrobić/zmodyfikować skin na paincie to zapisuje na format jpeg potem z jpeg na tagra i pojawia mi się taki błąd can't write output file wie ktoś czemu tak się dzieje?

No najpierw powinno się w jakimś lepszym programie (ja używam Futurix Imager) zapisać plik *tga jako *PNG (jakość lepsza niż *jgp) i potem dopiero plik *PNG modyfikujesz w paincie. po skończonej robocie jeszcze raz przepuszczasz to przez Futurixa i zapisujesz jako *tga. :D

A dzieje sie tak dla tego, że chyba Paint jest tak prostym programem, że nie obsługuje formatu zapisu *tga. ^_^

Opublikowano
No najpierw powinno się w jakimś lepszym programie (ja używam Futurix Imager) zapisać plik *tga jako *PNG (jakość lepsza niż *jgp) i potem dopiero plik *PNG modyfikujesz w paincie. po skończonej robocie jeszcze raz przepuszczasz to przez Futurixa i zapisujesz jako *tga. :D

A dzieje sie tak dla tego, że chyba Paint jest tak prostym programem, że nie obsługuje formatu zapisu *tga. ^_^

ja robie tak: otwieram skin w formacie tga i zapisuje na jpeg potem z jpeg otwieram painet robie tam co mam robic i zapisuje na jpeg a potem proboja na tga z jakiejs przegladarki do obrazów i własnie wtedy mi pojawia się ten błąd