Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do C-385 :) Nie mam takiego ciągnika ale potrzebuje taki tłumik bo chce go wsadzić do C-330 :) Jak sąsiad wsadził tłumik do C-330 z C-385 to ta trzydziestka chodzi ja jakiś MF 255 :)

Opublikowano

mi sie zdaje ze to za duzo nie da bo ciepek choodzi tak ze wzgledu ze ma 2 gary....jakby mial 4 to juz calkiem inna praca...no ale próbuj

A poza tym c330 ma ladną i specyficzną prace

Opublikowano

No wiem że na 2 cylindry :) Ale popróbować można bo i tak muszę kupić tłumik bo tamten już jest dziurawy. Przy odpalaniu to normalnie sitko :) Ale potem to już normalnie z jednej dziury dym leci :)

Opublikowano

Aha dzięki B) P ojechałem dzisiaj do sklepu z częściami do Ursusa bardzo duży sklep mają tam wszystko B) i było owszem tłumik do C-385 i kosztował 320zł :P:) troszki drogo :P ale i tak go będę musiał kupić :)

Opublikowano

hehe Odróżnia się od innych C-360 no nie?

Ja jednak kupiłem nowy Do C-330 jest trochę dłuższy i wystaje za kabinę i ciągnika tak nie słychać :D Nałożę jakieś kolanko to będzie jeszcze ciszej :D

Opublikowano

Witam szanownych kolegów!

Jestem nowy na forum i od razu zwracam się do was z prośbą. Chcę w moim c - 330 wymienić tłumnik i nie wiem na jaki. Mam jeszcze ten stary płaski. Nie jest on w zbyt dobrej kondycji. Zastanawiałem się nad kupnem okrągłego, ale może wy mi podrzucicie jakiś fajny pomysł ?

Pozdrawiam. :o

Opublikowano

Nawet nie wiem czy dostaniesz plaski. Ja jednak zdecydowanie wole ten plaski. Jak jeszcze widze takiego papaja to az milo. Jedzie i go nie slychac. Te okragle to jakies takie glosne sa.

W 360 mamy tez okragly ale wydaje mi sie ze on jest jakis maly moze od 30?? Strasznie glosno chodzi szczegolnie z daleka ja tak dziwnie slychac. Co kilk acyklow ma taki wystrzal. Z checi abym zalozym loze nawet od jakiegos auta ale musialbymmiec pewnosc ze bedzie cichutko jak mam wydac te 150 zl.