Skocz do zawartości

Opłacalność produkcji czosnku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Quis napisał:

8 godzin temu, AdrianCieślak napisał:

i jak tam Panowie gotowi do kopania czy jeszcze czas ? wydaje mi się że za 1,5 tygodnia będzie można wchodzić

No ja pierwsza partie wale 30 czerwca

harnasia ? na sucho ?

Opublikowano
7 godzin temu, goraj555 napisał:

harnasia ? na sucho ?

Tak na sucho, ale tylko jakies 30tys glowek, bo tam wyglada ze juz doszedl, a reszte zostawie jeszcze.

Opublikowano
42 minuty temu, AdrianCieślak napisał:

A nie to ja kopie i będzie leżeć na ziemi w słoneczku i jazda na hurtownie

Uwazaj zeby go nie poparzyc na tym sloneczku. Ja od razu przewoze do sortowni

Opublikowano

Mam zamowiobego harnasia na 16lipca calego busa w cenie 60gr na brudno w kalibrze 5-6 i na 90gr - 6+

Ceny rozne sa bo szukajac to tez cenili 1.2 za 55+ na brudno 

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Pepik190
      Witam.
      Będe wdzięczny za podpowiedz jak zrobić sadzarkę do czosnku,zdjęcia dane konstrukcyjne.Z góry dziękuję.
    • Przez membrana
      Witam! Czy ktoś mógłby mi powiedzieć, czym zaprawiać czosek, jakie stosować opryski i co zrobić, zeby nie gnił wiosną?
    • Przez Kondzioo
      Witajcie... nie znalazłem nigdzie tematu z cenami czosnku więc piszcie po ile chodzi czosnek i w jakich regionach.. jezeli jest taki temat to przepraszam
    • Przez mwp113
      Wydzierżawiłem pole, na którym kiedyś rosło zboże, którego nie zebrali i zgniło. Od tego czasu minęło 2 lata, a pole zarosło krzakami. Popalilismy krzaki, zaoralismy pole i teraz pytanie do was. Co zrobić żeby doprowadzić pole do porządku tak, aby mozna było sadzić czosnek. Pole ma 1ha . Moze jakieś konkretne nawozy do odkwaszenia pola tak, aby doprowadzić je do porządku. Z góry dziekuje. ( Chcemy sadzić czosnek zimowy)
    • Przez 360i82Sa
      CZOSNEK
  • Dodaj nową pozycję...
v