Skocz do zawartości

Duża różnica wieku w związku

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

koledzy, ale to nie jest temat o gwałtach i otym w jakim wieku można iść z dziewczyna do łóżka...

chyba inny jest sens tego tematu... :P

ja osobiście mam tolerancje do 5 lat i w jedna strone i drugą... obracam się w towarzystwie 18-19.. i może dla jednych to zabrzmi dziwnie.. ale takie dziewczyny mnie nie kręcą... bo sa za bardzo roztrzepane... ja wolałbym conajmniej tak rok starsza lub młodsza... nie wiem dlaczego ale bardziej mnie ciągnie do starszych, bo taka juz wie czego chce od życia i wie jak ma dalej życ, a takie młode młótki to tylko o imprzach itp, a z reszta jak się patrzy na te dzisiejsze małolaty, to nie wiadomo czy to płakać czy smiać się z nich... wiem że nie wszystkie sa takie, ale to własnie te "wyjątkowe" pracuja w pocie czoła na opinię dla pozostałych dziewczyn.... :)

Opublikowano

Chyba 16 roku? Bynajmniej cały czas w takiej świadomości byłem :P

marcin zaluj, bo mogla ci okazja umknac przez twoja nieswiadomosc :)

od 2004 (o ile mnie pamiec nie zawodzi) zmniejszyli dopuszczalny wiek inicjacji seksualnej do 15 lat :D .

@FINN nasza rozmowa jak najbardziej jest na temat, gdyz ludzie "konsumują" swoje zwiazki, a nie tylko prowadza sie do kina i na kolacje. skoro to temat o duzej roznicy wieku, to jak najbardziej taka sytuacja, ktora opisujemy moze miec miejsce.

@Farmer21 w tych sprawach pelnoletnosc nie ma zadnego znaczenia, mylisz chyba z konsumpcją wodki, papierosow, czy dopalaczy :) .

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Nie ważne ile dziewczyna ma lat, o ile jest starsza - Ważne jest ile ma krów i hektarów :P

Zasada powszechna i czesto stosowana

Opublikowano

moja babcia była 11 lat młodsza od dziadka i nikt z tego nie robił afery a teraz kuzynka spotyka się z facetem o 11 lat starszym i wszyscy dookoła szukają w tym sensacji i dziwnych powodów ;) to kiedyś było można a teraz nie???

Opublikowano

Witam wy to panowie macę szczęście bo chociaż wam się trafiają jakieś dziewczyny, nie to co mnie ja sobie np. upatrzyłem dziewczynę z mojej wioski, ale co z tego, jak nic z tego ta dziewczyna jest o demnie starsza jakieś [12lat] więc jak myślicie warto się pchać w taki związek???...

Opublikowano

ta dziewczyna jest o demnie starsza jakieś [12lat] więc jak myślicie warto się pchać w taki związek???...

jak najbardziej, tylko pod jednym warunkiem, czy ona jest zainteresowana twoja osoba?

Opublikowano

A teraz to mnie zaskoczyłeś myślę że tak, zawsze przechodzę koło niej to nawet cześć nie powiedziała, a teraz pierwsza zagaduję, ale mnie to za bardzo się to nie uśmiecha bo ta dziewczyna spędziła przy gospodarkę od malutkiego więc jak bym był z nią to nawet łyka piwa bym się nie napił bo by mnie pilnowała. Nie to że bym był pijakiem, ale lubię chodzić na imprezy i spotykać się z przyjaciółmi, a ona za tym nie przepada B) <_< <_<

Opublikowano

Wyobrażasz sobie starość? 12lat to na dzień dzisiejszy ładnie pieknie ale myśl logicznie i patrz w przyszłość :rolleyes: Koniec wioski to nie koniec świata. Chłopie widły w dłoń i ruszaj do akcji, jak mówiłeś chodzisz na imprezy i nie widziałeś zadnej fajnej laski? Chyba że chodzisz tylko na libacje :D

Szukaj kogoś w swoim przedziale maksymalnie 5 lat starsza

Opublikowano

Co on chce ? Jest gościu rozsądny i sie nie boi że zapuka mu policja do drzwi. Takie 15tki maja g... zamiast mózgu i nie wiadomo co im odbije. Jakiś rok temu jakaś dziewczyna oskarżyła chłopaków o gwałt a wzieli ją po drodze z dyskoteki. Globus 17-18lat minimum niżej nie warto sięgać bo szkoda nerwów i szkoda przedewszystkim Twojego dobrego imienia

Opublikowano

Dzięki @tomi382, ale cóż może nie wszystko jeszcze stracone może się jakaś jeszcze trafi jak nie jutro to może za 5lat, dla pięknej i wyrozumiałej dziewczyny to ja bym się zmienił niema problemu ;):)

Opublikowano

Tak nawiasem to nie wiem czy da się zmienić tak dla kogoś :) ja nawet nie myślę sie zmieniać i nie muszę bo dziewczyną to najbardziej przeszkadzają nałogi typu papierosy lub alkohol a mnie to nie dotyczy :P Globus miłość to przedewszystkim zaakceptowanie wad i jeżeli będzie Cię kochać to takim jakim jesteś ;) a Twoją dobrą wolą bedzie ograniczyć alkohol i zająć sie dziewczyną. Najdrobniejsze sprawianie przyjemności dziewczynie będzie ogromnym znakiem że kochasz ją i dziękujesz, że akceptuje to co robisz i czym się zajmujesz ;)

Opublikowano (edytowane)

No wiecie dziewczyna dla faceta też musi okazać jakąś miłość, a nie patrzeć tylko na kasę, a tak ogółem to ja nie jestem pijakiem tylko przy okazji jakąś lampkę szampana lub wina i to wszystko jak przeciętny polak ;)

A jeśli jestem kawalerem to kto mi zabroni piwka :)

Edytowane przez Globus