Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam mam na sprzedaz c360 rok 1978 zarej oplacona do 2011r po kapitalnym remocie nowy wal ,nowa papa wzmacniana ,nowa kabina ,piscie ile moge za nia dostac:) dozucam fotki

ehh pisze się remoncie, pompa a nie papa, piszczie a nie piscie, dorzucam a nie dozucam

Radze zainstalować mozille albo coś w tym stylu :D

I to jest C-355 - stare obciążniki na kołach z tyłu, okrągła oś i stary przedni zaczep

Ja bym taniej jak 12 tyś. zł jej nie sprzedał :D

Opublikowano

Nie stwierdzaj tak od razu że nie dostanie. Ja uważam ze po kapitalnym remoncie, + kabina to śmiało można wycenić na 13- 14tyś, i nie sprzedawać poniżej 12.

Opublikowano

ze okrągła oś to nie koniecznie musi być C-355 ja sąsiad ma C-360 prosto z fabryki jeszcze jest namalowany napis Ursus C-360 i okrągła. A gosc załozył stare obciazniki na kołach wywalił od C-360 i wsadził od 55 :D Powinieneś dostać w granicach 15 tyś. 5 tyś jak dorzuci to ma 5211

Opublikowano

no ale kto da 15 tyś ??? cenić sobie można a jak komuś zależy na sprzedaży to niestety musi go taniej dać za 14-15 tysięcy 3p spokojnie dostaniesz :D

Opublikowano

No to ceń 15tyś do negocjacji i tyle..

Ile ma mth?

POdnośnik dobrze trzyma na małych obrotach??

Pzdr

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Podłączam się... :D

Na ile wycenilibyście moją "60tkę" < klik do fotek >

Pompa zrobiona, teraz jest u mechanika w skrzyni wymienione: wodzik, korki do zmiany biegów, pokrywa, kluska, uszczelki, razem 270 pln. Z 7 lat temu zrobiony silnik, lubi czasem pociec. Elektryka to się w domu kiedy poprawi. Niestety papierów brak... może gdzieś się znajdą, teraz pytanie ile za nią można by wołać?

Opublikowano
Podłączam się... :D

Na ile wycenilibyście moją "60tkę" < klik do fotek >

Pompa zrobiona, teraz jest u mechanika w skrzyni wymienione: wodzik, korki do zmiany biegów, pokrywa, kluska, uszczelki, razem 270 pln. Z 7 lat temu zrobiony silnik, lubi czasem pociec. Elektryka to się w domu kiedy poprawi. Niestety papierów brak... może gdzieś się znajdą, teraz pytanie ile za nią można by wołać?

Wg mnie to tak coś koło 10 000zł no może 11 000zł no bo nie ma papierków :D :D

Opublikowano
A ja bym nic nie dał bo to jest ciągnik jakiego nigdy nie kupie :D

Sorki ale po co się wypowiadasz? Niewiele to wnosi do tematu.

@robuch na zadbana wygląda ta twoja 60 ale przez ten brak papierów możesz ciężko za nią dostać 12 tys.

Opublikowano

moim zdaniem taki ciągnik bez dokumentów to naprawdę nie jest wart więcej niż 8 tyś. Przecież w dzisiejszych czasach bez OC i przeglądu to nie da się na drogę wyjechać.

Opublikowano
no ale kto da 15 tyś ??? cenić sobie można a jak komuś zależy na sprzedaży to niestety musi go taniej dać za 14-15 tysięcy 3p spokojnie dostaniesz :D

no tak dostaniesz 3 p w takiej cenie ale następne 16 tys na remont będzie może trzeba wydać

Opublikowano

dokładnie :D

ja za swojego 3p wziąłem 18 tys. (podnośnik ciekł to nalałem przepalonego oleju , silnik miał wycieki, ciśnienie na rozgrzanym było słabe, na 2 stukało coś w skrzyni, nie można bylo włączyć polowych biegów ) co prawda stan wizualny był ok :D

za 355 dałbym z 11tys. (przednie koła pewnie takie bo oś została po 18 na 4 dziury ? )

za 360 dałbym 9 tys , z papierami 12-13tys :D

(TO TYLKO MOJE ZDANIE )

Opublikowano

c-360 wychodziły z obciążniki od c-355 i belką okrągłą z przodu początku początku produkcji

NO za tą pierwszą to no kogoś znajdziesz to może 14tyś - osobiście bym jej nie kupił polał bym za 6 taką to kapitalnego remontu , i wiem co mam

NO a ta druga za kabinie puszce to obrazu 3,5tyś mniej no i jeszcze bez papierów :D ciężka sprawa żeby ktoś to wziął

zimą miałem okazję 4011 w podobnym stanie , ale bez papierów to dałem sobie spokój

Opublikowano

jestem pierwszym wlascicielem tej c360 :D to tez moge smialo powiedziec ze nie byla zbytnio wysilana pracowala glownie w transporcie a przez ostatnie 3 lata przy owijarce podnosnik ma po kapitalnym remacie :D robilem ja dla siebie ale kupuje MF 3060 4x4 i mam jeszcze c360,c360 3p,i c330m tak wiec stoji az zal patrzec bez pracy ale jak nie dostane 12tys to wole zostawic niech stoji:) robuch6 na twojm miejscu tez jak by mi ktos niedal przynajmniej 11tys to bym nie sprzedal:) pozdro koledzy

a przednie kola sa oryginalne ale opony maja od samochodu ,ale tylnie sa nowe:)

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Papiery się znalazły :D Wieczorem był u mnie mechanik - rozebrał całkowicie skrzynie, przywiózł mi chyba całą jej zawartość wiele pokruszonych trybów, ogólnie miazga, luzy ponoć były niesamowite, ciekawe ile części będę kosztować :D