Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Może mnie uda sie rozwiązać problem dotyczący prototypu Dominatora 150. W necie napotkałem na różne nazwy nowego projektu CLAAS-a , począwszy od GOVION 240 .... SIGINO 240 ....a skończywszy na RELAXOR 240. Oto link do fotki nowego modelu http://www.landtreff.de/download/file.php?id=18496 , sami rozszyfrujcie co to za model. (zdięcie pochodzi z serwisu www.landtreff.de)

Opublikowano

no spoko ja wam w poniedziałek wrzucę fotki a jak na razie nazywa sie govion 240 a to zdjęcie jest dobre co ten kolo wrzucił tylko wtedy miał nazwę dominator 150N ale jak ten model przyszedł do Polski to juz ze zmieniona nazwą

Opublikowano

@leniwy27 coś kręcisz bo przedwczoraj był u mnie diler Korbanków i za Claasa Dominatora 150 N Hydro z APS powiedział mi 76 tyś euro netto ,a bez APS 72 tyś euro netto, cene do negocjacji

Ponawiam pytanie jak wygląda słoma po systemie omłotu APS, da się ją zebrać czy to jest już pół sieczka????

Opublikowano

A dziasiaj przywieżli mi oferte na stary model Dominator 150 Hydro drive za 67 tyś euro, mówie coś jest nie tak i dzwonie do przedstawiciela to mi wytłumaczył że wystawiają oferty na stare typ dominatora bo nowy jest dopiero w zapowiedziach i że jak mam tam wpisaną taką cene to że za tyle sprzedają mi 150 N w przyszłym roku

Nikt nie wie jak wygłąda słoma po systemie APS ???

Opublikowano

Mi jak byłem się pytać o 150 n z APS,to byli zdziwieni o czym mówię ale jak sprawdził stan "na magazynie"(w Tarnowie)to okazało się że taki model jest i stoi na placu(tak mi powiedziano)i podano mi parametry kombajnu i podałem je kilka stron wcześniej.Pewnie pokarzą go na Polagrze

Opublikowano

no ja nie kręcę bo bo jak już nie jeden tu pisał to nie jest dominator 150 n tylko Govion 240 wiec Karol0905 nie o ten model sie zapytałeś a jak będę miał go to wrzucę jeszcze fotki bo teraz czekam na odbiór a nawet nie wiem czy na polagrze w poznaniu bedzie bo premiera tego modelu bedzie we wrześniu ale w Niemczech ale jak by cos zapraszam do mnie na pokazy polowe he he <_<

Opublikowano

Jak narazie to fajny kombajnik z teo co widziałem itd... Mam nadzieje że wydajność będzie większa niż np. w 150... Wtedy CLAAS takjakby uzupełni luke za dominatorami... Jedno co martwi to cena... Skoro prosta w budowie, mała, ze "starą" kabiną i bez żadnych wypasów 150 kosztuje ok. 70tyś euro netto, to co dopiero będzie z tym??? Prawie tyle co tucano 90tyś??? (tucanop ok 100tyś) ;) <_<

Ja również czekam na więcej info... <_<

Opublikowano

W linku wyżej jest tylko jakiś stary heder i wózek widłowy :/

@Karol oglądałeś temat claas tucano? Zobacz tam napisz może na priva do właścicieli kombajnów z APS