-
Podobna zawartość
-
Przez Kac0er
Witam, jaką dawkę nawozu (polifoska) sypać na tuje szmaragd w doniczkach p9? Lub może ktoś zasugeruje inny dobry nawóz, zaczynam z hodowla tui i przez pierwsze dwa lata używałem nawozu przeznaczonego do iglaków ale wychodzi to zbyt drogo. Pozdrawiam
-
Przez Kac0er
Witam, mam taki problem ze tuje teraz gdy jest mróz zaczynają tak jakby wiednąć. Tuje są w doniczkach p9 i stoją pod tunelem osłoniętym tylko siatką cieniująca. Czy mogę jeszcze z nimi zrobić aby dały radę przetrwać zimę. Dodam że zajmowałem sie jedynie borówka i pierwszy rok mam do czynienia z tujami.
-
Przez andrzejb88
Witam. W maju posadziłem w doniczkach 200szt szmaragda. Pytanie o to jak je przezimować tak by było dobrze? Jeżeli ktoś wie jak to przebiega w szkółkach hodowlanych to niech się podzieli wiedzą.
-
Przez aezakmi666
Witam jak w tym roku zamawiacie bratki ? Zwiekszacie zmniejszacie? Jak odbiła się sytuacja z koroną na sprzedaż ? Ja co roku zwiększam po trochu . W tym roku poszło 20tyś z czego 15 poszło do hurtu a reszta z domu .
-
Przez 5544332211
Cześć wszystkim ! Otóż posiadam taki problem , chciałbym wyciąć drzewa na nieużytku dokładnie 20 szt które przekraczają obwód 50 cm , w urzędzie powiedzieli że wycinka możliwa tylko od 15 października do 15 marca . Problem w tym taki , że to teren torfowy , o tej porze nie ma mowy nawet tam wjechać . Czy wie ktoś jak rozwiązać taki problem ? Bo chciałbym to teraz wyciąć i zrekultywować a póki co to zapowiada się że za rok będzie to możliwe .
-