rolnik200m Opublikowano 23 Października 2017 Opublikowano 23 Października 2017 (edytowane) Witam zamierzam jechać w ten czwartek na targ bydła do Sompolna. Chciałbym się dowiedzieć od której godziny się tam zaczyna i gdzie jest dokładnie. Dziękuje za wszystkie odpowiedzi :) Edytowane 23 Października 2017 przez rolnik200m
MafiaRuszkowo Opublikowano 23 Października 2017 Opublikowano 23 Października 2017 w którym sompolnie ? A to się zaczyna od 6:00.I to zależy jeszcze od pogody bo jak będzie padać to mało kto przyjedzie.A nawet jak pogoda będzie to z bydłem będzie 6-7 osób.Po za tym jeśli kupisz od zwykłego rolnika na targu to nie licz że będzie jakiś ekstra. Bynajmniej na tym targu.
rolnik200m Opublikowano 23 Października 2017 Autor Opublikowano 23 Października 2017 Chodzi mi o targ w Sompolnie który jest okolice skulska Ślesina no ten targ jak by spojrzeć na góre to jest nad Kłodawom. Może ktoś chce się jeszcze wypowiedzieć o tym targu. Targ znajduję się chyba w okolicach Sompolna.
MafiaRuszkowo Opublikowano 23 Października 2017 Opublikowano 23 Października 2017 tak jest to targowica
LukaszBRO Opublikowano 23 Października 2017 Opublikowano 23 Października 2017 jest jarmark spory ale z bydłem przeważnie handlarze
MafiaRuszkowo Opublikowano 25 Października 2017 Opublikowano 25 Października 2017 Cielaki od nich do szajs jak nie wiem. :)
rolnik200m Opublikowano 25 Października 2017 Autor Opublikowano 25 Października 2017 Powiem wam szczerze że wole kupić od handlarza niż od gospodarza bo gospodarz nie wie ile za tego cielaka powiedzieć a handlarz opuszcza tyle i tyle krótka piłka. Kupowałem sporo cielaków od handlarzy nigdy nie miałem problemów. To mówicie że jest tam duży targ
rolnik200m Opublikowano 25 Października 2017 Autor Opublikowano 25 Października 2017 Chciałbym się zapytać jeszcze o to żeby się upewnić O której godz, zaczyna się Targ Czy jest tam duży targ około ile cielaków Gdzie to jest (Ten targ) Można coś sobie wybrać kolorowego Jakie są tam ceny Bardzo dziękuje na odpowiedzenie na pytania.
Rekomendowane odpowiedzi