-
Podobna zawartość
-
Przez masseyferguson255255
Witam. Mam problem dziś podczas wyjazdu w czasie jazdy (10metrów) wyskoczył dźwignia sterowania reduktorem i wskoczył tak jakby luz, choć bieg był włączony, teraz w ogóle nie reaguje na biegi na każdym biegu jak na luzie i na biegach szosowych i na terenowych, proszę o pomoc co jest grane. z góry wielkie dzięki.
-
Przez warchest
witam mam takie pytanie otóż wyciąłem sporo sztuk topoli i mam takie pytanie gdyż za kilka lat bede musiał zmieniać dach na budynku oboro stodole ktora jest uzytkowana tylko do przechowywania zboża . budynek jest duzy wymiary bodajze 30 na 14 metrow . i teraz pytanie czy na tak duzej powierzchni można by było położyć drzewo topolowe bo jedni mowia ze tak inni ze nie ? czy poprostu lepiej sprzedac te topole a pozniej kupic drzewo sosnowe na dach . z gory dzieki za pomoc i odpowiedzi .
-
Przez mf25
Jak wymienić żarówki na desce rozdzielczej w zegarach temperatury wody,paliwa obrotomierz MF 255 ?
-
Przez Mateo3566
Witam mam pytanie , czy ktoś może pokrywał dach plandeką np na stodole? Potrzebuje informacji czy to dobre rozwiązanie, i wytrzymałe. W internecie jest dużo hal namiotowych i ludzie sobie chwalą. Prosił bym o jakieś opinie😊😊
-
Przez Nieznany1235
Gdy wyjmuje bagnet od stanu oleju leci płyn chłodniczy oraz olej co się mogło stać. Ciągnik odpala ale po chwili gaśnie.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Agregat do malowania chlorokauczukiem
JD 3040, agromasz, poznaniak