Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powinien być z góry listwy. Obracaj po woli dyski i szukaj bo któryś z dysków w położeniu wzdłuż listwy pewnie zasłania wlew oleju. Zaznaczam,że nie znam akurat tej kosiarki ale wszystkie,które widziałem właśnie tak mają umiejscowiony wlew oleju. Jeśli znajdziesz to napisz czy w tej kosiarce też tak jest czy inaczej. Powodzenia.

Opublikowano

Z goey nie ma pod spodem jeden jest spustowy drugi do napelnienia tak mi sie wydaje
Trzeba kosiarke podniesc w pion. Nastepnie na slizgu jest korek spustowy a nad pierwszym jest wlew. Dzieki za pomoc.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez fordtw15
      Witam! Mam pytanie co do kosiarek dyskowych, szukalem cos na ten temat ale nie znalazlem .
      chcem kupic sobie taka kosiarke najlepiej 2,4 metra tylko nie wiem jakiej firmy i czy nowa czy uzywana
      znalazlem taka:
      http://www.allegro.pl/item316501061_kosiar...s_easy_cut.html

piszcie jak cos wiecie na ten temat
    • Przez MajkelPapuś
      Witam czy ktoś posiada katalog kosiarki dyskowej kverneland model 2628 typ MR08 
      Jaki lejecie olej i ile
    • Przez kuna9977
      Wiem że już było dużo postów na ten temat. Ale zapytam się jaką wybrał kosiarkę aktualnie 25ha na pokos nie równe łaki górzysty teren kawałki też nie za duże. Czy kupić 2,6m na bocznym zawieszeniu do Zetora 7340 czy lepiej soś na centralnym zawieszeniu szerszego do maxxuma 125. Wiadomo maxxum lepszy komfort pracy ale mniej zwinny. Jaką szerokość byście polecili. I jaką firmę czy warto inwestować w polskie czy lepiej dołożyć i coś zachodniego? Myślałem do maxxuma coś o szerokości 3-3,4m na centralnym zawieszeniu ale czy wykosi na nie równych  łąkach? Czy ktoś widział nową kosiarkę talexa na centralnym zawieszeniu?
    • Przez Arturo1610
      czy wasze vicony też tak głośno wyja? mam wrażenie ze bardzo głośno chodzi ta kosiarka. wcześniej miałem samasza kt to chodził cichutko w porównaniu do tej a to jednak marka premium.
    • Przez Makis2111111
      Nie wiem jaki Olej zalać do listwy tnącej i reduktorów. 
  • Dodaj nową pozycję...
v