Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jako ze po zakupie Renie brakowalo w niej lewej bocznej szyby oraz tylnej dolnej malej postanowilem to uzupelnic, znalazlem korzystna oferte na e-szyby.pl i tutaj moje pytanie szyba boczna jest taka jak ma byc natomiast szyba tylna dolna mala w ich ofercie jest w pelnym prostokacie natomiast ja potrzebuje takiej ze skosami u góry lecz innej tez niz znajomy ma w 120.54 bo on ma takie duze skosy a ja male, mysle ze zdjecie cos wiecej rozjasni o co mi chodzi. wie ktos moze gdzie taka szybe zakupic oraz czemu tez sa takie różnice mimo ze wszystkie te 3 kabiny ktore wymienilem sa TX. dodam ze rok mojej reni to 1994.

post-68921-0-39383600-1504292519.jpg

Opublikowano

zgadza sie, przepraszam 84 rok model 95.14. niestety na eszyby.pl nie ma takiej szyby. choc tak jak mówie znajomy w 120.54 ma tylni wizjer z takimi duzymi skosami, innymi niz u mnie u mnie sa takie jak pokazalem na rysunku

Opublikowano

Szyba tylna mała, bo o niej mowa jest oferowana przeważnie bez tych skosów. Jeśli chcesz kupić Twój wzór po prostu zadzwoń i porozmawiaj a z całą pewnością znajdziesz. Tylko nie w jednym e-sklepie, jest ich znacznie więcej. Jeśli nie mają w ofercie - zamówią.

Opublikowano (edytowane)

Nie wiem czy plexi jest najlepsza do takiego zastosowania, Wydaje mi się że jest po prostu zbyt kruchym materiałem. Tutaj lepszym rozwiązaniem byłby chyba poliwęglan.

Edytowane przez sofor