7245 Problem z nagrzewnicą reflektorami wycieraczką
-
Podobna zawartość
-
Przez Bolo77
Witam.
Mam mtz 82 z roku 95. Planuje zakup prasy podlaczanej pod zapalniczke. Czy ktos z was robił sobie takie przylacze w ciagniku i moze podpowiedziec jak to ogarnac.
-
Przez Arasowsky
Witam. Kupuje do swojego T25 tura jednosekcyjnego. Tur ma tylko jedno wejście hydrauliczne bo siłowniki są jednostronnego działania. Z tyłu ciągnika mam dwa złącza. Pod które z nich mam podłączyć siłowniki?
Którędy będzie olej wracał?
-
Przez MarianoKam
Witam próbuję podłączyć rozdzielacz Nimco od ładowacza czołowego mam trzy wyjścia od rozdzielacza zasilanie P ,powrót pod ciśnieniem T1 ,i swobodny spływ T2 gdzie wpiąć się w hydraulikę od traktora ,chcę ominąć podłączenie pod gniazda .Proszę o pomoc
-
Przez TwojaBabcia
Witam
Posiadam dmuchawę ssaco tłocząca firmy neuero 7,5 KW. Zakupiłem w zeszłym roku i mam z nią problem, ma słaba wydajność około 4,5 a 5 ton na godzinę, Ogólnie słabo ciągnie , wąż ssący jest długośći 5m. a tłoczy na odległość około 8 a 10m. Domyślam sie przyczynę słabego ciągu przez sitko które znajduję sie w cyklonie ssącym . Praktycznie co 20 min muszę wyjmować ow sitko i czyścić z zabitego kurzu. Przez pierwsze pare naście minut pracy po wyczyścieniu sitka witać lepszy efekt ssania, ale po paru minutach zaś wydajność spada.W tym sitku średnica otworów wynosi 1mm, i diomyślam sie ze te sitko nie jest czasem do rzepaku ? i mam prośbę do kolegów sprawdzenia ow tego sitka i srednicę otworów , lub jakie kolwiek sugestie w sprawie poprawy wydajnośći pracy dmuchawy.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Gęstość pszenicy.
Problem z hamulcami MF 699