7245 Problem z nagrzewnicą reflektorami wycieraczką
Przez
noid, w Elektryka ciagników - schematy
-
Podobna zawartość
-
Przez TwojaBabcia
Witam
Posiadam dmuchawę ssaco tłocząca firmy neuero 7,5 KW. Zakupiłem w zeszłym roku i mam z nią problem, ma słaba wydajność około 4,5 a 5 ton na godzinę, Ogólnie słabo ciągnie , wąż ssący jest długośći 5m. a tłoczy na odległość około 8 a 10m. Domyślam sie przyczynę słabego ciągu przez sitko które znajduję sie w cyklonie ssącym . Praktycznie co 20 min muszę wyjmować ow sitko i czyścić z zabitego kurzu. Przez pierwsze pare naście minut pracy po wyczyścieniu sitka witać lepszy efekt ssania, ale po paru minutach zaś wydajność spada.W tym sitku średnica otworów wynosi 1mm, i diomyślam sie ze te sitko nie jest czasem do rzepaku ? i mam prośbę do kolegów sprawdzenia ow tego sitka i srednicę otworów , lub jakie kolwiek sugestie w sprawie poprawy wydajnośći pracy dmuchawy.
-
Przez siwy25
Witam forumowiczów.
Mam do was pytanie od kilku dni jestem posiadaczem kombajnu forschrit 524. i z racji nowego zakupu mam do was pytanie jak u niego włancza się halogeny robocze na kabinie. halogeny sprawne bezpieczniki sprawdzone a one są martwe. czy jest do nich jakaś kombinacja np. swiatła postojowe plus coś żeby je włączyć.
-
Przez bartek2620
Witam, otóż mam takie pytanie: czy jeżeli do John Deer-a 7280 R, podłączę antenę oryginalną ( john deerowską) to czy będzie możliwe prowadzenie równoległe ciągnika ? Czy do tego potrzebne są jakieś jeszcze urządzenia? Jeśli jest ktoś obeznany w tym temacie to proszę o jakąś informację w tej kwestii.
-
Przez Filipson
Witam. Mam problem z podłączeniem zewnętrznej pompy hydrauliki w John Deere 2850. Pod które korki się wpiąć ? W starej mam trzy podłączenia, a w nowej są cztery .Moja nowa pompa wygląda tak:
-
Przez matek_2399
Witam mam pytanie który wąż gdzie podpiąć a dokładniej który powinien być podpiety pod ten trzeci gruby kruciec obok wyjść na sekcje dodam że nie jest to taki sam roździelacz jak stary tzn prawie taki sam tylko dodatkowo ma ten trzeci kruciec i ten jest stałocisnieniowy a stary nie. Z goryvdzieki za pomoc
-