Pompa wtryskowa Fortschritt E512
-
Podobna zawartość
-
Przez Gość
Witam,czy polecili byście mi kosiarkę samojezdną fortschritt e 302
-
Przez patrykdabek2000
Zna może ktoś dokładny układ biegów w skrzyni przekładniowej w ciagniku Fortschritt zt323?
-
Przez osmy888
Problem dotyczy kombajnu E512. Po uruchomieniu młocarni nagrzewa się koło na osi odrzutnika i koło młocarni (koła po stronie skrzyni biegów). W pierwszej kolejności nagrzewa się koło na osi odrzutnika do takiego stopnia że nie można go dotknąć - troszkę chłodniejszy jest pas i najchłodniejsze ale również ciepłe jest koło na osi młocarni. Na osi odrzutnika wymieniłem wszystkie łożyska. Na kole młocarni wymienione również wszystkie łożyska i dodatkowo nowa duża tuleja i mała tulejka + nowy trzpień / klin. Wymieniłem również pas działający na opisywanych dwóch kołach. Każde koło ładnie się schodzi i rozchodzi.
Jakieś pomysły co może być przyczyną ?
-
Przez fortschritt323
witam mam broblem z instalacją w fortschritt zt 323 a dokładnie z deską rozdzielczą czy mógłby ktoś mi wysłać kolor kabla zasilającego deskę rozdzielczą i zdięcie gdzie on wchodzi
-
Przez ursus1991
Cześc poszukuje fortschritta zt 323 sprawnego technicznie w zachodniej Polsce. Jeśli ktoś ma na sprzedaż, albo wie kto ma to proszę o informację
Pozdrawiam
Ursus1991
-

Rekomendowane odpowiedzi
Rozerwana pompa hydrauliczna przez rozdzielacz
Opryskiwacz DOUVEN 600l 12m