MarcinZaspa

Kuhn Lexis - opinie

Polecane posty

Wybrane dla Ciebie

Wiadomość z agroFakt.pl

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

  • Podobna zawartość

    • Przez Mariusz15
      witam wszystkich może się powtarzam bo już podobne pytania czytałem ale każdy ma inne potrzeby! chce kupić opryskiwacz 600l 12m ze stabilizacją na pojedynczych dyszach ma być wykożystany do zboża na 15h i ma pracować z C-360 co mi polecicie tak do 3000zł
    • Przez david093
      Witam chciałbym zapytać jak ustawić opryskiwacz evrard 2500 do pryskania na zaworach po lewej stronie

    • Przez tomn95
      Mam pompe 120l za 500 zł biardzkiego i chce zmienić na coś lepszego. Pompa będzie działać z fragaria jak i belką polowa w truskawkach. Rozdzielacz pilmetowski. 
    • Przez 3Perkins
      Witam Wszystkich.
      Potrzebuję kilka rad co do tego komputera. Czy ktoś ma opryskiwacz z takim komputerem, i jak się nazywa ten komputer?? Nie wiem jak mam go skalibrować, ponieważ mam ścieżki na 15m a opryskiwacz ma belkę 21m. Belka jest rozsuwana więc z ustawieniem szerokości nie ma problemu. W komputerze mam zapisane dawki 200, 300 i 400l/ha tylko czy jeśli skrócę belkę do 15 metrów i chcąc wypryskać 200l/ha to ta dawka zapisana w komp (200l) będzie odpowiednia do wydatku cieczy na hektar??? Jeśli ktoś mógł by mi opisać przyciski na komputerze był bym bardzo wdzięczny.
      Z góry Wszystkim dziękuję za pomoc.

    • Przez małoroly2018
      dzień  dobry, kupiłem opryskiwacz ciągany  rau z komputerem quantotron ta . ogólnie sprzęt do małego rematu. mam w nim taki problem że nie działa jeden elektrozawór, cewka ok bo gdy wepne w inną sekcje to działa, możliwe że coś ze sterownikiem nie daje chyba sygnału na tą sekcję, znacie jakąś firmę lub kogoś kto to może sprawdzić. Mam jeszcze pytanie odnośnie przepływomierza, po włączeniu funkcji l/min cały czas pokazuje 0, na czujnik idzie 3 kable czy powinien tam na którymś być prąd, u mnie nie ma na żadnym, podobnie z czujnikiem prędkości pokazuje cały czas 0 czy na nim po włączeniu kom ma być na którymś przewodzie napięcie, czujnik ma 3 kabelki. proszę o jakieś rady, pomysły jak to ogarnoć,. na początek chciałbym przynajmniej uruchomić czujnik prędkości
      jak sprawdzić czy czujnik od przepływomierza i prędkości są sprawne?
×
×
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj