Zwrot maszyny rolnej
-
Podobna zawartość
-
Przez mariusz3v
Witam, czy spotkał się ktoś z sytuacją,że musi oddac pieniądze które otrzymał na ''młodego rolnika''??? W moim przypadku 75tys. + odsetki, wynoszące 10tys. przez dwa lata.
-
Przez Magda_86
Witam serdecznie. W grudniu 2013 roku rodzice przepisali mi gospodarstwo, ale wszystkie faktury są wystawione na nich bo w styczniu już nie kupowałam paliwa. Czy w ogóle tata może się starać o zwrot podatku? Czy ja mogę wystąpić w jego imieniu jako nowy gospodarz? Czy mogę napisać jakieś podanie i dołączyć kserokopie aktu notarialnego?
Z góry dziękuję za odpowiedź
-
Przez Gość STIG0013
Witam
Orientuje się ktoś jak to wygląda? Przyszła już decyzja i teraz w jakim terminie jakie wnioski trzeba złożyć? Chodzi o Integrowaną Produkcję
-
Przez Renault145
witam, ktoś wie o co tu chodzi? od stycznia 2019 zwiększony został limit paliwa, ale ten limit bedzie obowiązywał tylko paliwo zakupione w 2019. faktury przed czyli wystawione w 2018 będą liczone po staremu. słyszał ktoś takie info? -
Przez martin0000
Jak to jest z tym zwrotem akcyzy za paliwo od bydła DJP? Przyjdzie jakiś oddzielny przelew bo dzisiaj coś wpłynęło z gminy ale jakoś mało jakby nie uwzględnili DJP gdzie mam ich 70.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Dzierżawa dla początkującego
Amazone uf800