Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
28 minut temu, yooo napisał(a):

po czym doliczają 40 % ceny za pobraniem przy odbiorze .

Wyjaśniałeś telefonicznie skąd to się wzięło? czy tak od razu oszuści walisz,  jeżeli znikąd to zawsze można oddać i tyle. Nie bardzo wierzę żeby tak duży sklep pozwalał sobie na takie oszustwa.

Edytowane przez Desperado

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez pandanger
      Witam. Piszcie co wiecie o kondycjonerach wody, łączeniu z pestycydami, adiuwantami, itp.
    • Przez jarilitmanen
      Witam,
      postanowiłem założyć internetowy sklep z częściami do sprzętów rolniczych polskich firm. Mam pytanie czy kupujecie części w takim sklepie bo jak na razie nie za wiele sprzedaję i zastanawiam się czym to jest spowodowane bo ceny mam o wiele niższe niż w zwykłych sklepach. Mam również pytanie w jaki sposób polecacie rozreklamowanie takiego sklepu?
      zespół na wesele łódź Dolce & Gabbana okulary  okulary Miu Miu oprawki Miu Miu wózki widłowe szczecin żurawie szczecin stomatolog mokotów 
    • Przez wojtek161
      mam pytanie czy trzeba podać cały sprzęt który się posiada czy też te maszyny co się chce kupić za młodego rolnika (56250zł) a za reszte chce kupić c360 i niewiem czy ją wpisać na wniosku że planuje kupić (napewno ją kupię) bo z własnych pieniędzy to ciężko chyba ze wziąśc kredyt i potem tymi pięniędzmi go spłacić co wybrac pomocy?
    • Przez Zetor-Team-7711
      Witam znacie jakieś sklepy internetowe w których są oryginalne części do Zetorów? 
    • Przez MateuszZoto
      Witam, wybiera się ktoś może z okolic Gliwic, Mikołowa na kurs jutro i we wtorek?
  • Dodaj nową pozycję...
v