Skocz do zawartości

Polecane posty

KOSTEK12    5
Napisano (edytowany)

Witam,mam problem z włączeniem wom-u w Forterze 9641 tzn.po naciśnięciu przycisku słychać syczenie powietrza za zbiornikiem paliwa a wałek się nie obraca,dodam że po kilku próbach włączania czasami się załączy i działa normalnie,półbiegi działają co to może być,miał ktoś już tak?

Edytowano przez KOSTEK12

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
mariusz(ZDUN)    190

szukaj dziury a nie piszesz głupie tematy na forum skoro słychać że powietrze ucieka to czego ty się spodziewasz?????


Mechanika Rolnicza.
Naprawy ciągników zachodnich , wszystkie podzespoły i układy, regeneracja uszkodzonych części, regeneracje pomp hydrauklicznych tłoczkowych. Części zamienne nowe i używane. 501832246 Mariusz

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
KOSTEK12    5

Forum jest po to by pisać a może nie dla wszystkich głupio bo przecież napisałem że czasami się włączy a gdyby była dziura uciekało by za każdym razem,spodziewam się że może ktoś miał identyczne objawy i coś podpowie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Wiadomość z agroFakt.pl

mariusz(ZDUN)    190

Owszem  jest po to, ale są pewne oczywiste rzeczy, a skoro stwierdzasz że ucieka powietrze to sory , ja nie twierdzę że masz uszkodzony przewód może ci się warga uszczelniająca podwijać w zaworze i czasem jest szczelnie a czasem nie ..... wiec raczej lepiej dostać się do zaworu, zwłaszcza ze w tym ciągniku nie jest to takie trudne i po prostu sprawdzić skąd jest to syczenie i czy ma w ogóle związek.


Mechanika Rolnicza.
Naprawy ciągników zachodnich , wszystkie podzespoły i układy, regeneracja uszkodzonych części, regeneracje pomp hydrauklicznych tłoczkowych. Części zamienne nowe i używane. 501832246 Mariusz

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się


  • Podobna zawartość

    • Przez Arto96
      Witam. Czy w Proximie 85 Plus jest jakaś regulacja sprzęgła ? Objaw jest taki, że sprzęgło zaczyna ciągnąć. Po wciśnięciu sprzęgła, zaczyna powoli się toczyć do przodu jakby dobrze nie wysprzęglał. Pompka i wysprzęglik pracują poprawnie, wycieków nie widać. Szukałem klapki ale nigdzie nie widać dostępu do sprzęgła.
    • Przez krzysiekwm90
      opinie na temat ciągnika

      piście

    • Przez adek32
      Witam . Jak zdemontowac pompę wtryskowa w proximie 85 z 2010 roku. Gdzie jest blokada kola zamachowego i pompy wtryskowej ? Czy jest ona na klinie czy stozku ? 
    • Przez lukasio27
      Witam czy miał ktoś taki problem z forterra że wom już przy niewielkim obciazeniu przestaje się obracać 
       
    • Przez ursusikc330m
      Witam,mam pytanie,czy można jakoś w Zetorze Proxima Plus 110 podkręcić ciśnienie w hydraulice bo jak podczepiłem pług obrotowy 4 skibowy to podniesie go aby do połowy i dalej nie chce i z pod kabiny jest słychać syczenie oleju
×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.