Fifarifa Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 (edytowane) Jak w tytule. Kupie ciagnik Fiat Winner F100 lub 110 w dobrym stanie. Niestety mało ich na rynku. Edytowane 14 Kwietnia 2017 przez Fifarifa
lukaschels Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 a podobno to dobre maszyny, poszukaj na portalach gdzie są zagranicą i można spróbować samemu sprowadzić
andrewk Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 (edytowane) Zależy skąd jesteś. Na Podlasiu w miejscowości Mazurki koło Augustowa - jest ich naprawdę bardzo dużo. Kiedyś byłem przejazdem to ze 20szt naliczyłem. Robią też usługi koszenia kukurydzy to przyjeżdżają dwoma F140. ___________________________________________________________________________________________________________ AgroDane.pl - portal poświęcony specyfikacjom maszyn rolniczych takich jak ciągniki rolnicze, kombajny zbożowe oraz ładowarki teleskopowe. Dane techniczne, porównania modeli oraz opinie w jednym miejscu. Użytkownik agrofoto wszystkim poleca tą stronę z całego serca Edytowane 6 Czerwca przez andrewk
Fifarifa Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Z kujawsko-pomorskiego jestem, czyli z 500 km jak nic .Ogłasza gdzies te ciagniki, bo nigdzie nie widzialem ogloszen z tego terenu?
andrewk Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 (edytowane) Oni nie wystawiają ich w ogłoszeniach, a czemu to nie wiem. Może gdzieś je eksportują ? W tamtym roku u nas jeden ze wsi wziął F120 i póki co jeździ. Co do dystansu to sam sprowadzałem dla siebie ciągnik z podobnej odległości - ok 2,5tys laweta kosztowała, no ale co zrobić jak wokół komina same złomy ? Tu masz telefon : 608 094 170 ___________________________________________________________________________________________________________ AgroDane.pl - portal poświęcony specyfikacjom maszyn rolniczych takich jak ciągniki rolnicze, kombajny zbożowe oraz ładowarki teleskopowe. Dane techniczne, porównania modeli oraz opinie w jednym miejscu. Użytkownik agrofoto wszystkim poleca tą stronę z całego serca Edytowane 6 Czerwca przez andrewk
Rekomendowane odpowiedzi
Kupię przyczepę skorupową
Fiat i przyczepy