Opony c-360
-
Podobna zawartość
-
Przez Paweleq18
Dzień dobry chce się zabrać za wymianę przegubu w moim cyklopie t 214/3 warfama. Wiem że trzeba zdjąć przegub wymienić uszczelki i założyć z powrotem. Pytanie mam takie czy muszę go później jakoś odpowietrzyć, jeżeli tak w jaki sposób mam to zrobić? Proszę o porady
-
Przez Hvelektronik
Witam Kupie sekcje rozdzielacza bosch uszkodzone elektrycznie ale sprawnie mechaniczne stosowane były w ciągnikach case mxm , fendt 916-926, jcb fastrac i inne. Sekcje powinny być kompletne. Zdjęcia poniżej. Mogę zaoferować 400zł za sztukę kontakt 517 210 708
-
Przez panmino
chciałbym pożyczyć sobie wałek Bondioli & Pavessi z jednej maszyny do drugiej, ale nie wiem, jak rozgryźć, jakie ma parametry. Ktoś to ogarnął? Producent podaje swoje oznaczenia, nie sposób odnaleźć informacji o parametrach wałka i sprzęgła (chodzi mi o maksymalne momenty).
-
Przez tomtom2406
Panowie mam kilkanaście wałków PTO bondioli pavesi oraz WALTERSCHEID , potrzebuje pomocy jak je rozkodować ile mają NM
-
Przez BKK
Maszyna, jak w tytule. Szukam skrzynki bezpiecznikowej 4 rzędy po siedem bezpieczników. Lub chociaż informacji, gdzie mogę szukać.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Farmtrac
Ursus C-360 i Pottinger TOP 33N