ładowacz do C-360 3P
-
Podobna zawartość
-
Przez Czarek525
Witajcie, próbuję uszczelnić siłownik z Autosanki D55 i chciałbym też wymienić te białe plastiki uszczelniające (prowadzące?), ale nigdzie nie znalazłem nowych i podobno nigdy takich nie było. Fabrycznie były takie montowane czy to pomysł "garażowy" ? Czy w Autosanach d55 były montowane takie same siłowniki co w modelu D47?
-
Przez kingway
Witam , mam pytanie czy ktoś ma taką naczepę z tira i podczepia sobie do ciągnika ? Jak to zdaje egzamin w praktyce ? I jakie szukać naczepy aluminium czy metal ? Oczywiście wiem , że z własną hydrauliką , na resorze , poduszkach . No ogólnie nie znam się na tym . A w przyszłości może bym naczepę wykorzystał do tira , ale to tylko narazie luzne plany oczywiście tylko na krótkie trasy lokalne .
-
Przez fiupek3110
Jak w temacie. Która z tych przyczep wybrać.Wady zalety jakieś doświadczenia z tymi przyczepami?
-
Przez RolniczkaKaszuby
Witam,
Zakupiłam czyszczalnię Cezet Major, aby prawidłowo funkcjonowała potrzebuję instrukcji obsługi maszyny.
Jeśli któryś z użytkownik portalu lub tej maszyny posiada taką instrukcję fabryka maszyn rolniczych Rofama "czyszczalnia M 307/0-2 CEZET MAJOR",
byłabym wdzięczna za udostępnienie mi pliku w wersji pdf lub ksero instrukcji - oczywiście odpłatnie.
proszę o kontakt i pomoc
-
Przez LMB
Dzień dobry, mamy przyczepę rolniczą zakupioną ok. 1990 r. przez mojego ojca. Posiadamy tablice rej., dowód rej. stary niestety zaginął dowód zakupu- faktura.
Na przyczepę nie ma przeglądu, OC.
Nigdy nie była przetestowana na mojego tatę.
Chciałbym ją zarejestrować.
Prosba o pomysly jak podejść do tematu.
Dziekuje
-

Rekomendowane odpowiedzi
Ursus C-355 z kopaczką do ziemniaków ;)
ursus c 360 3p i 904