Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ty z jedną się tyle razy zaręczałeś , czy z kilkoma :huh: :o ?

Opublikowano

No, ale jednak tyle razy się zaręczać to normalne nie jest :blink: , a jak  to robiłeś pod presją dziewczyny to jeszcze gorzej świadczy o Tobie, taki trochę uległy jesteś...

Opublikowano

Z trzema, ale co zrobisz jak jedziesz w kawalerkę a tu ten sam temat od nowa a jak nie chcesz poruszać tego tematu to ją głowa rozboli  :) I jak pisałem - po oświadczynach pełen luz, nawet na dyskoteki z kumplami mnie puszczały 

Opublikowano (edytowane)

Oświadczałeś się pod przymusem, a nawet Cię jeszcze gdzieś puszczały... grubo, mecze w TV też pozwalały Ci oglądać? :ph34r:. A może z tymi dyskotekmi to był swoisty teścik? 

Strzelam, że to jednak one Cię poźniej rzucały?

Tydzień temu znajoma wyprowadziła się z dziećmi od znajomego. Powód? Jak stwierdziła był dla niej zbyt dobry..., oblatywał ją, wyręczał, usługiwał, zgadzał się na wszystko. Jak stwierdziła ją to psychicznie męczyło... Jej rodzice płaczą, znajomi nie dowierzają, bo chłopak był jak ta lala, cóż... Facet musi być facetem i pokazać miejsce kobiecie, choć wydaje się to nieco dziwne, ale tak działa umysł kobiety, choć mało która jest tego świadoma

Edytowane przez grego
Opublikowano

Oświadczałeś się pod przymusem, a nawet Cię jeszcze gdzieś puszczały... grubo, mecze w TV też pozwalały Ci oglądać? :ph34r:. A może z tymi dyskotekmi to był swoisty teścik?

Tydzień temu znajoma wyprowadziła się z dziećmi od znajomego. Powód? Jak stwierdziła był dla niej zbyt dobry..., oblatywał ją, wyręczał, usługiwał, zgadzał się na wszystko. Jak stwierdziła ją to psychicznie męczyło... Jej rodzice płaczą, znajomi nie dowierzają, bo chłopak był jak ta lala, cóż... Facet musi być facetem i pokazać miejsce kobiecie, choć wydaje się to nieco dziwne, ale tak działa umysł kobiety, choć mało która jest tego świadoma

chyba trafiłeś w samo sedno
Opublikowano

I tu jest problem z facetami, zgadzają się na wszystko jakby złapali Pana Boga za nogi to też kobiety mogą sobie bez problemu pozyskiwać i zmieniać facetów dużo łatwiej niż na odwrót, amatorów nie brakuje. Może i kobiety są dziwne, ale to faceci są słabi...

Opublikowano

Strasznie uogólniasz . B)

No przecież nie będziemy się tu rozpisywać o wyjątkach czy indiwidualnych przypadkach . Jak czegoś jest więcej to można sie pokusić i o małą generalizacje ;)

Opublikowano

Czytaj ze zrozumieniem, kobiecie przez oświadczyny pokazujesz uległość i wtedy robisz co chcesz, do tego jakieś hobby typu nocne wypady na ryby i jesteś w jej oczach idealny a żyjesz jak kawaler , oczywiście to były związki min 1.5 roku zanim były te oświadczyny. Masz rację one mnie rzucały - każdy ma w końcu wpadkę...  :ph34r: Kobieta to skomplikowane stworzenie, na szczęście jej zachowania są przewidywalne i z wiekiem się ich uczysz. A ten znajomy widocznie słabo jej dogadzał. Jak mój znajomy - rano zawozi panią do pracy - jedzie po nią na drugą wieś, w południe zapierdziela z kebabem a wieczorem odwozi panią do domu a i tak w nocy śpi z innym

Opublikowano

Paweł , nie pogrążaj się . Jak dla Mnie to masz bardzo dziwne podejście do kobiet ... :huh: , bez urazy .

Opublikowano

Tylko że to ja ze wszystkich kumpli najwięcej się wyszalałem, każdy z kumpli będących w związkach się śmiał że się oświadczyłem i nazywał mnie pantoflem, a co do czego jak był gdzieś wypad w męskim gronie to było to samo - sorry ale moja nie chce mnie puścić 

Opublikowano

I to ma być jakiś wyznacznik Twojej wartości, że się więcej wyszalałeś? :wacko:

Czytaj ze zrozumieniem, kobiecie przez oświadczyny pokazujesz uległość i wtedy robisz co chcesz, do tego jakieś hobby typu nocne wypady na ryby i jesteś w jej oczach idealny a żyjesz jak kawaler

Jednak nie rozumie, skoro jej pokazujesz uległość to po prostu jesteś uległy i tyle, one to zaraz wyczują. Oświadczałeś się po to aby się z innymi wyszaleć? :blink:

To jednak te dziewczyny były nie głupie...

Opublikowano

Ha , ha - to ciekawe po co ślub wziął ? :D A z tego " sorry ale moja nie chce mnie puścić " to aż w głos się roześmiałem :P .

Opublikowano

Napiszcie instrukcje obsługi, wówczas każdy będzie wiedział jak się zachować w stosunku do drugiej osoby.

Wiec to tak jak do auta 4x4  jeden jedzie a 4 pcha :P

Facet powinien byc facetem a nie jakas ciapa i byc Panem do uslug,,,

Opublikowano

Po części tak , ale pisałem przecież że to one nalegały. Wyszalałem się, poczułem że już wystarczy, ożeniłem się i wiodę spokojne życie. Widzę po znajomych że kto wziął ślub z pierwszą miłością to szuka wrażeń potem i rozwód gwarantowany.  A kto latał przed ślubem ten ma dobrą żonę i dużo wspomnień na stare lata  ;)

Opublikowano

Ta ja to mam za***iste wspomnienia jak do tej pory :rolleyes:

Co rusz to sie znajdzie taki,ze zaczyna znajomosc od tego,ze pokaz sie nago..Albo robi podejrzenia,ze jest jakis inny procz niego...Albo sp***dala do takiej co ma duzy biust pokazny...

Opublikowano

No i widzisz, jak znajdziesz skromnego, porządnego faceta który nie ogląda się za innymi to wtedy go docenisz wspominając byłych ale znowu powiesz że jest ciapa bo się Ciebie słucha  :D

Opublikowano (edytowane)

Najgorszy typ faceta to taki, który nie wie czego chce lub udaje, że chce jednego, a robi co innego. Jak chcesz się wyszaleć  to graj w otwarte karty, po co udawać, że chcesz związków, żeniaczki jak chcesz jedynie zaspokoić fizjlogiczną potrzebe? Po co robić krzywdę dziewczynie, tracić jej i swój czas?

he to czyli po części wyszalanie się kolegi Pawła miało całkiem inne podłoże, i wbrew pozorom facet był kims innym a kobieta miała jaja yymm kobiety :)

Dokładnie, jaja to tam miały kobiety i coś mi sie wydaje, że tak nadal może być, bo one nie odrstaja jak sie ich nie ma :P

Edytowane przez grego
Opublikowano

ok,wiec powiem jaki ma byc ten moj facet,bo znowu beda analizy niepotrzebne..

Powinien przedewszystkim nie udawac niczego,miec wlasne zdanie,byc sponmtaniczny,energiczny,z poczuciem humoru,dystansem do samego siebie.Miec tez pojecie o rolnictwie,bo ja chce rolnika... :)

A ze akurat trafiaja sie tacy,ktorzy chyba chca pobijac rekordy ile to oni dziewczyn nie mieli to juz inna kwestia.