Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A "mój uroczy sympatyczny" pisze tutaj i tez ma ubaw wielki.

I o czym to świadczy?  :)

Opublikowano (edytowane)

Sean najgorsi sa ci ktorzy mysla,ze maja racje.
Wiecej jest piz* co sie chowaja za spodnica mamusi i ssia mleko z jej piersi.A niby tacy dorosli tylko,ze wiekiem.

Edytowane przez Ansja
Opublikowano

Sean, a jak nazwiemy gościa, który mało w d..nie wejdzie dziewczynie? :) "maczo"?

Nie, to zwykły pantofel, Ty myślisz że kobiety, dziewczyny przepadają za takimi? na pewno nie, ale kobieta wyczuje czy to robisz  ze strachu, że chcesz się jej przypodobać, czy dlatego że ją szanujesz, ale masz własne zdanie. 

Opublikowano (edytowane)

Sean jest nas kilka osob co sie znamy juz dosc długo i odnosimy sie do siebie z szacunkiem w postach i na priv.
Odnośnie tego "sympatycznego" to ubaw mamy z tych osób wlasnie którzy sa mało tolerancyjni,egoistyczni i bardzo zadufani w sobie.Widza własny koniec nosa,ograniczone myslenie sprowadza ich wyłącznie do bycia.

Odnosnie facetow to sa tacy z ktorymi sie ma wylacznie uklad czysto koleżeński,by fajnie porozmawiac.

Edytowane przez Ansja
Opublikowano

@YacentY mam nadzieje, że czuwasz ...'CZUJ CZUJ CZUWAJ' .

Zaprosiłabym  na to forum również eksperta, np. psychologa ( mogę polecić koleżkę z W-wy).

Natomiast we własnym zakresie może warto poradzić się neutralnego fachowca, czy aby mamy równo pod sufitem ^^

Z góry przepraszam za swe subiektywne odczucia, jeśli kogoś dotknęłam.

Opublikowano

Ywa do psychologa maja blizej jak dalej tylko brak lezanki :)

Yacenty nie potrzebny,bo nie wiele on tu pomoże.Wszystko jest do opanowania jezeli zniknie oczernianie,ocenianie,plytkie myslenie i zapatrzenie we wlasne ego.

Opublikowano

A mi tu kliką zalatuje jak nic ...

Ywa ,jeszcze parę lat wstecz nie popisałoby sobie w ten sposób towarzystwo ,ponieważ by mieli wieczny urlop . Cóż Forum zeszło na psy, to i kultura wypowiedzi odpowiednia . 

Opublikowano (edytowane)

No nie mogę, kolejny zgubił dziewczynę... Co to sie dzieje? Kiedy ostatni raz ją widziałeś? Weźcie chlopy pilnujcie te swoje kobiety, bo nikt za was nie będzie ich szukał...

Edytowane przez grego
Opublikowano

A co byk nie toleruje  ludzi z nałogami ?  :rolleyes:

Opublikowano (edytowane)

Chyba z tego powodu ,że byk jest bez nałogów nie toleruje mężczyzn z nałogami ? 

Zazwyczaj osoby słabe psychicznie nie potrafią wyrazić swojego zdania. Boją się odrzucenia i barku akceptacji. Takie zachowanie ma miejsce na każdej płaszczyźnie. Tak jest prościej i przede wszystkim bezpieczniej.

25 marca 2011 roku  nijaka apoteoza  na pewnym forum dla kobieta napisała ....''  Zazwyczaj osoby słabe psychicznie  nie potrafią wyrazić swojego zdania.  Boją się odrzucenia i barku akceptacji. Takie zachowanie ma miejsce na każdej płaszczyźnie. Tak  jest prościej i przede wszystkim bezpieczniej.''

Jeśli to nie Ty Ansja jesteś apoteoza ,to proszę napisz pod jaki to paragraf podchodzi ,bo wiem że obcykana w tym jesteś ? 

Edytowane przez Meg5
Opublikowano (edytowane)

Meg akurat to jest z jedej z książek psychologicznych.Jezeli ktos taka ksiazke posiada lub studiowal psychologie to nie jest problemem przepisac fragment.

Wiesz wiele moich wypowiedzi jest z psychologicznym zakresem wiedzy i w oparciu o rozne wlasnie mechanizmy psychiki ludzkiej.

Edytowane przez Ansja
Opublikowano (edytowane)

Jezeli ktos taka ksiazke posiada lub studiowal psychologie to nie jest problemem przepisac fragment.

Jeżeli jest tak jak piszesz ,to ową wypowiedz wypadałoby wziąć w cudzysłów . 

Edytowane przez Meg5