Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Ty zaliczałeś, a ja w tym czasie kochałem się z kobietą, zresztą nie jedną w życiu, ot taka to między nami różnica w maszynie szyfrującej ;)

Pustych lalek do zaliczania teraz akurat nie brakuje, jeśli kogos takie klimaty interesują i w taki sposób sie dowartościowuje, nieco trudniej znaleźć kogoś wartościowego szczególnie na wieś, to jest fakt.

Edytowane przez grego
Opublikowano

Ty zaliczałeś, a ja w tym czasie kochałem się z kobietą, zresztą nie jedną w życiu, ot taka to między nami różnica w maszynie szyfrującej ;)

Pustych lalek do zaliczania teraz akurat nie brakuje, jeśli kogos takie klimaty interesują i w taki sposób sie dowartościowuje, nieco trudniej znaleźć kogoś wartościowego szczególnie na wieś, to jest fakt.

:lol: jeden mówi że np że pobił kolegę drugi powie że mu wpierdolił - słowa inne a robili to samo. Są dziewczyny wysoko punktowane w okolicy i skryte brzydule, dla mnie to satysfakcja że zdobyłem tą pierwszą, wbrew pozorom tą drugą szybciej pukniesz bo taka nie wybrzydza 

Opublikowano (edytowane)

Jeden chodzi z bejsbolem i wpierdala każdemu kto się nawinie, bo musi sie w jakiś sposób dowartościować przy okazji oznajmiając to światu, drugi się bije gdy ma do tego powód, bo nie musi podbudowywać swojego niskiego poczucie męskości i ego. Efekt niby ten sam, ale jednak subtelna róznica jest, której pewnie i tak nie jesteś w stanie zrozumieć ;)

Edytowane przez grego
Opublikowano

Skin chodzący z bejsbolem należy do pewnej subkultury i uwierz mi  że nie bije każdego tylko określone osobniki, prędzej ten skin obroni napadniętą kobietę w metrze niż kulturalny chłopczyk w rurkach co bije się jak musi - czyli jak młodszy brat wyczerpie mu baterie w padzie od xboxa 

Opublikowano (edytowane)

Masz całkowitą racje, właśnie taki twój autorytet uderzył dziewczynę w Łodzi, jej chłopak jak to ująłeś w rurkach stanął w jej obronie i przypłacił to życiem. Z Twojego punktu widzenia z pewnością wszystko było jak najbardziej w porządku, bo wygrał silniejszy z nożem... Ja rozumie, że Ty się jeszcze kierujesz pierwotnymi instynktami, ale już w jaskiniach nie mieszkamy. Tak z ciekawości myślisz, że spokojny chłopak uderzył by od tak dziewczynę? Czy taki skin którego np. spławiła i wyśmiała?

P.S

Z tym bejsbolem to była przenośnia, tak na wszelki wypadek napiszę, bo nie jestem pewny czy aby na pewno ją zrozumiałeś ;)

Edytowane przez grego
Opublikowano

Panowie  naprawde  wyluzujcie .

Postawa  Pawła  mi sie  nie  podoba , tobie  kolego 

grego

tez nie , no i jeszcze kilku innym osobom .

Już  samo nazewnictwo  tupu  zaliczyć , puknąć itpmówi  wiele  o podejściu do  tematu  i  szacunku do kobiet .

Ale 2  kobiety które sie  tu  wczoraj wypowiadały , broniły postawy  Pawła .

Więc pewnie kobiety  wolą być  zaliczane i pukane , niż  sie kochać  z  mężczyzną  :P

Na  szczęście  nie  wszystkie 

Zrozumieć kobietę

Mężczyzna spaceruje kalifornijską plażą pogrążony w głębokiej modlitwie. Nagle przemówił głośno:

- "Panie Boże spełnij jedno moje życzenie"

I usłyszał głos Boga:

- "Ponieważ zawsze chodziłeś moimi drogami spełnię twoje życzenie".

Mężczyzna poprosił:

- "Zbuduj dla mnie most na Hawaje żebym mógł tam jeździć samochodem, kiedy tylko zechce".

Bóg odpowiedział:

- "Twoje życzenie jest bardzo materialistyczne. Pomyśl logicznie, jak wielkich nakładów wymaga takie przedsięwzięcie. Ile betonu, stali. Rzecz jasna mogę to zrobić, ale trudno znaleźć usprawiedliwienie dla takiej prośby. Może wymyśliłbyś inne życzenie, które bardziej oddałoby mi chwalę.

Mężczyzna długo się zastanawiał i w końcu odrzekł:

- "Dobrze Panie Boże, w takim razie chciałbym być w stanie zrozumieć kobiety. Chciałbym, wiedzieć, co one czują, w głębi duszy, co myślą, kiedy nie odzywają się do mnie albo, kiedy płaczą. O co tak naprawdę im chodzi, kiedy na moje pytanie - o ci jest? - odpowiadają - a nic. I chciałbym wiedzieć, jak mogę uczynić kobietę naprawdę szczęśliwą".

Po kilku minutach ciszy Bóg odpowiedział:

- "Chcesz dwa, czy cztery pasy ruchu na tym moście?"

jak_zrozumiec_kobiete_539.jpg

Opublikowano (edytowane)

A no nie wszystkie ;)

Coś w tym jest, mam sąsiada taki typowy kogucik, a jak jeszcze wypije to jazda na całego. Kiedyś był z żoną na zabawie i coś mu w jej zachowaniu nie podpasowało. Na środku sali strzelił jej z pięści w zęby kładąc ją tym samym na łopatki... I co? A no nic, jeszcze go przepraszała za to  :lol:. 

Edytowane przez grego
Opublikowano

Przestępcą może być zarówno ksiądz, hydraulik, sklepikarz czy baletnica. A ty jak zwykle sam się nakręcasz i zaraz będziesz pisał że jestem skinem, że bije ludzi bez powodu i kocham hitlera  :lol:  

Opublikowano

Mariusz ja nikogo nie broniłam....Nastepnie to co piszesz to jest o takich,ktore tylko imprezuja i lubia byle gdzie,byle jaki i z byle kim..

Tak jak wczoraj pisalam jaki madry facet .niby szukajacy w pierwszej wiadomosci jedzie z tekstem,,,GDY NA CIEBIE PATRZE TO MI STOI

To kto tu wszystko sprowadza do sexu...Niekturzy wlasnie mnie chetnie by mnie PUKLI za pomoca tylko komputera...

Opublikowano

Dałem Ci czas, abyś sam do tego doszedł, bo wydawało sie to nie trudne :P

Porównując mnie do tego typa co tłucze wszystkich na ulicy przedstawiasz mnie jako kogo - gwałciciela ?  :D Jak ktoś lubi naparzać się po gębach to zapisuje się na boks , jak ktoś lubi dziewczyny to idzie do klubu czy na dyskotekę i tam je znajdzie. Proste i zgodne z prawem więc nie wiem gdzie widzisz problem.... Ansja sprowokowałaś tym tekstem z sianem i stringami 

Opublikowano (edytowane)

Po prostu w ten sposób odsiała debili ;)

Z tego co pamiętam to sam porównałeś relacja z kobietami do bicia i napierdalania się, ja Ci tylko zobrazowałem różnice między tym i sposób w jaki ludzie do tego podchodzą ;). Masz racje, jedni faktycznie czują się spełnieni jak pukną laską za dwa drinki w klubie...

Nie wiem czy juz taki jesteś czy za dużo czasu spędzałeś w tych klubach wśród tylu wartościowych dziewczyn, że wychodzisz z założenia, że każda dziewczyna od razu chce się ruchać z byle kim i bawią ją takie teksty w pierwszej wiadomości. Trochę masz spaczony obraz rzeczywistości

Edytowane przez grego
Opublikowano

Grego,kolego sympatyczny,ja konkretnie pisałem do tych NIESZCZĘŚLIWYCH szukających,narzekających ciągle jak ciężko kogoś znaleść na swojej drodze.

Ansja,połowa jak  nie 100% turbo zawodników przy konkretnym spotkaniu z kobietą,inaczej,nie chce chamsko napisać-przy stuprocentowej SYTUACJI uciekło by z podkulonym ogonem i mówiło by(zacytuję Bogusia Lindę),,To bardzo zła kobieta była''

Opublikowano

Takie teksty zboczone otrzymuje juz od dawna,gdy tylko pojawilam sie na tym forum....
Wiem,ze kazdy jest cwany ale gdy przychodzi co do czego to zapomina wlasnego imienia i nie potrafi ani jednego slowa wyksztusic z siebie :)

Opublikowano

Po prostu w ten sposób odsiała debili ;)

Z tego co pamiętam to sam porównałeś relacja z kobietami do bicia i napierdalania się, ja Ci tylko zobrazowałem różnice między tym i sposób w jaki ludzie do tego podchodzą ;). Masz racje, jedni faktycznie czują się spełnieni jak pukną laską za dwa drinki w klubie...

Nie wiem czy juz taki jesteś czy za dużo czasu spędzałeś w tych klubach wśród tylu wartościowych dziewczyn, że wychodzisz z założenia, że każda dziewczyna od razu chce się ruchać z byle kim i bawią ją takie teksty w pierwszej wiadomości. Trochę masz spaczony obraz rzeczywistości

Nie imponowały mi takie dziewczyny i pukanie w toalecie, aczkolwiek można poznać tam i ciekawe dziewczyny, nie zmienia to faktu że jak bym był 25 letnim prawiczkiem wylewającym żale na forum że dziewczyn nie ma na tym świecie to bym skorzystał z rady, walnął setę na odwagę i ruszył do klubu.... 

Opublikowano (edytowane)

No to dałeś kolegom świetną radę na znalezienie swojej wartościowej połówki na gospodarstwo. W sumie czego innego można by sie było po tobie spodziewać ;).

Fakt, że autor nie sprecyzował do czego mu ta kobieta potrzebna, ale jednak można wyjść z założenia, że nie tylko po to aby umoczyć z blacharom... W dzisiejszych czasach aby taką poznać to nawet nie trzeba wychodzić po to z domu..., a szczególnie odwiedzać w tym celu kibli ;)

Edytowane przez grego
Opublikowano

Niektórzy parobków szukają,niektórzy CZEGOŚ do zamknięcia w sypialni a inni po prostu piszą aby ich pocieszyć,a temat był zupełnie inny.Może wrócą czasy ery kamienia łupanego-maczugą w łeb i do jaskini xP

Opublikowano

Yahooo masz racje w tym,lecz jednak co niektorzy szukaja tylko przygód i fruwaja sobie bez zadnego zdecydowania.

Fruwaja i nie bzykaja majac zabawe tylko...:)

Autor tematu to pewnie sie schował i czeka az same dziewczyny do niego napisza...