Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Doczytałam. Ważne, że nie jest typem desperata, żeby trzymać się kogoś na siłę....czy to on czy ona, bo w takich związkach najczęściej jeden nie szanuje drugiego.

Rozbrajasz mnie, przeciez on się na tą siłę trzymał za każdym jednym razem dopóki one go nie odprawiły z kwitkiem, ba mało tego w tym celu nawet się zaręczał z każdą poznaną panienką..., choć niby tego nie chciał, a i tak to zrobił 3 krotnie, aby od niego nie odeszły, choć oczywiście i tak to zrobiły czemu się nie dziwie.  I on niby nie jest desperatem? W takim razie kto nim jest?

A czy to przypadkiem nie Ty zostawiłaś faceta bo był był typowym misiem, lovlesem i kluchą w jednym? Który godził się na wszystko, nie miał własnego zdania i musiałaś nim kierować? I niby imponuja Tobie męscy faceci?

Ja kiedyś podziekowałem dziewczynie, bo chciała mnie zmusić na wesele na które nie miałem ochoty z nią iść, bo było za wcześnie. Oczywiście samo wesele nie było powodem, ale to że próbowała mnie do niego zmuszać, nawet szantażem już tak..

Edytowane przez grego
Opublikowano

Ja  jestem od prawie 17  lat    w  związku i  też  sie  oglądam jak  zobaczę  fajna  laskę.

Może  fala  krytyki sie posypie , ale ja uważam , że  Taka  męska natura   :P , co nie  znaczy że  kończy  sie  seksem .

Nawet   jak  sie  jest na  diecie - to na  menu  spojrzeć można  :P

Opublikowano (edytowane)

@grego nie drąż.....inaczej  to zrozumiałam i rozumiem i Ty inaczej, .....jak Wenus i Mars, ale nie twierdzę, że Twój punkt widzenia jest zły.......nie oceniam go, bo nikt z nas nie zna faktów i to mnie nie obchodzi. Staram się ludzi rozpatrywać najpierw od tej lepszej strony.  Gratuluję mu, że udało się mu znaleźć połówkę :) i tyle.

Ja rzucałam, kiedy miły chłopak "lovelas" okazał się nałogowcem, pijakiem i agresorem. Mam alergie na wszelkie używki, obecnie nawet na piwo, które zmieniają tzw"misia" w potwora.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Witam oj się dzieje hehe

Ja  jestem od prawie 17  lat    w  związku i  też  sie  oglądam jak  zobaczę  fajna  laskę.

Może  fala  krytyki sie posypie , ale ja uważam , że  Taka  męska natura   :P , co nie  znaczy że  kończy  sie  seksem .

Nawet   jak  sie  jest na  diecie - to na  menu  spojrzeć można  :P

Mariusz a co tu krytykować ,takie zachowanie jest naturalne i świadczy o tym ze człowiek zdrowy ,to dotyczy i nas i Pań ,mi pasuje jak dziewczyna sie za mna obejrzy :rolleyes:  ;) 

Opublikowano

Najpierw to trzeba sobie odpowiedzieć na pytanie czym dla niektórych jest sex, bo widzę tu spore rozbiezności. Czy celem samym w sobie, jedynym instynktem którym się kierują w życiu czy też uzupełnieniem czegoś innego? Wtedy można jakoś wywnioskować, czym dla kogo jest kobieta lub mężczyzna, kolejnym obiektem czy partnerem. Nie mówie, że trzeba być szaleńczo zakochanym idąc do łóżka, ale wbrew pozorom dla niektórych samo ciało nie jest jedynym wyznacznikiem pociągu sexualnego, niektórych interesuje to co ktoś ma jeszcze w głowie. Owszem, zawiesić oko na zgrabnym ciałku to jedno, ale nie każdy ma ochotę zaraz iśc do łóżka z pustą lalą tylko dlatego, że fajnie wygląda. Tak samo kto normalny domaga się nagich zdjęć od nieznajomej dziewczyny, która szuka sobie faceta na poważniejszy związek?

Opublikowano

Oświadczałeś się pod przymusem, a nawet Cię jeszcze gdzieś puszczały... grubo, mecze w TV też pozwalały Ci oglądać? :ph34r:. A może z tymi dyskotekmi to był swoisty teścik?

Strzelam, że to jednak one Cię poźniej rzucały?

Tydzień temu znajoma wyprowadziła się z dziećmi od znajomego. Powód? Jak stwierdziła był dla niej zbyt dobry..., oblatywał ją, wyręczał, usługiwał, zgadzał się na wszystko. Jak stwierdziła ją to psychicznie męczyło... Jej rodzice płaczą, znajomi nie dowierzają, bo chłopak był jak ta lala, cóż... Facet musi być facetem i pokazać miejsce kobiecie, choć wydaje się to nieco dziwne, ale tak działa umysł kobiety, choć mało która jest tego świadoma

d*pa jasiu karuzela. Był dla niej zbyt dobry, to go zostawiła! Mało ogarnięta wymówka dla tych co chcą w to uwierzyć. Przecież na km śmierdzi tu 2gim bolcem. jedyne co potwierdza ze facet był wspaniałomyślny, to to że pozwolił na takie wybarwienie sprawy a nie powiedział prawdy.

2-ga rzecz: czepiacie się chłopaka że 3 razy się zaręczał, jego sprawa widoczne miał w tym jakiś cel. Ważne że teraz jest w szczęśliwym związku, a najlepsze jest to że pouczają go osoby: samotne jeżdżące na ręcznym, lub żonaci którym zrobiło się żal młodych lat,wpajają teraz zasady moralne. Każdy w życiu robił głupie rzeczy niektórzy dużo gorsze, niż trzykrotnie zaręczyny. ..

Opublikowano (edytowane)

Ahh tak wpadł i nasz etatowy macho bolcownik, nic innego w życiu przeciez nie istnieje... heh, Ja to wiem od niej i pewnie wyda Ci się to dziwne, ale innego bolca na boku nie ma, bo zwyczajnie nie potrzebuje... ma dwójkę dzieci i sie zajmuje nimi, a nie szukaniem gacha do bolcowania. facetów to na długi czas ma dość ;). Ty to się jednak znasz na ludziach hehe, Pozatym sam oceniasz nic nie wiedząc, a czepiasz się jak to robią inni mając sporo wiecej informacji.... Ciekawe

Nikt się nie czepiał tego, że spotykał się z trzema czy pięcioma panienkami, jego sprawa i w sumie nie ma w tym nic dziwnego. Dziwne jest to, że byl trzy razy zaręczony i to w jaki sposób, na dodatek trzy razy porzucony nie stając nawet przed ołtarzem... Sorry, ale o takim cyrku to ja jeszcze nie słyszałem. Już mniej by mnie zaskoczyło gdyby się rozwodził trzy razy... Nie znam go osobiście, ale po obrazie jaki tu wykreował to wygląda mi na desperata i uległą kluchę, a nie macho za jakiego się ma. Mam jeszcze wrażenie, że pisząc o tym ile to nie miał panienek próbuje się w jakiś spsób dowartościować, bo nikt spełniony tego nie robi, juz pominę fakt, że 4 krotne zaręczyny pod przymusem to nie jest powód do dumy i raczej bym koledze proponował to zachować na przyszłość dla siebie ;).

Edytowane przez grego
Opublikowano (edytowane)

Rozbrajasz mnie, przeciez on się na tą siłę trzymał za każdym jednym razem dopóki one go nie odprawiły z kwitkiem, ba mało tego w tym celu nawet się zaręczał z każdą poznaną panienką..., choć niby tego nie chciał, a i tak to zrobił 3 krotnie, aby od niego nie odeszły, choć oczywiście i tak to zrobiły czemu się nie dziwie.  I on niby nie jest desperatem? W takim razie kto nim jest?

A czy to przypadkiem nie Ty zostawiłaś faceta bo był był typowym misiem, lovlesem i kluchą w jednym? Który godził się na wszystko, nie miał własnego zdania i musiałaś nim kierować? I niby imponuja Tobie męscy faceci?

Ja kiedyś podziekowałem dziewczynie, bo chciała mnie zmusić na wesele na które nie miałem ochoty z nią iść, bo było za wcześnie. Oczywiście samo wesele nie było powodem, ale to że próbowała mnie do niego zmuszać, nawet szantażem już tak..

Naucz się czytać między wierszami prostaku, nakręcasz się swoimi teoriami i sprawia ci to przyjemność? Iść na wesele to chyba jedyna propozycja erotyczna jaką otrzymałeś . Miglanc88 na forum są gorsze prostaki, czasami i kobiecie pogrożą, kozaki w necie a piz*a w świecie.... 

Edytowane przez pawel885
Opublikowano (edytowane)

To co to za kobieta zaginęła? ktokolwiek widział...ktokolwiek wie :D :d :D
Autor proszony o weryfikację danych poszukiwanej ;)

Edytowane przez aletes
Opublikowano

Nie przypinaj mi mój drogi etykiety macho,bo nie pisałem tu o żadnych moich relacjach z kobietami. A to że nie miała nikogo na boku wnioskujesz tylko dlatego, że ci tak powiedziała? Wymówka dla ubogich. Równie dobrze mogła ci powiedzieć że jest dziewicą mając dwójkę dzieci. Zapewne też byś uwierzył, to że dobrze zajmuje się dziećmi wcale nie wyklucza tego że może się z kimś spotykać. Natury nie oszukasz. .

Opublikowano (edytowane)

Naucz się czytać między wierszami prostaku, nakręcasz się swoimi teoriami i sprawia ci to przyjemność? Iść na wesele to chyba jedyna propozycja erotyczna jaką otrzymałeś . Miglanc88 na forum są gorsze prostaki, czasami i kobiecie pogrożą, kozaki w necie a piz*a w świecie....

Prostak to ciebie wyciosał...

A o mnie to Ty sie nie martw, sęk w tym ze normalni sie nie obnoszą publicznie ile to mieli partnerów sexualnych, bo i po co? Ale skoro jestes typowym wyciosanym prostakiem to skąd mialbys to wiedziec? Dlatego nie poczułem się urażony twoimi słowami ;).

Nie przypinaj mi mój drogi etykiety macho,bo nie pisałem tu o żadnych moich relacjach z kobietami. A to że nie miała nikogo na boku wnioskujesz tylko dlatego, że ci tak powiedziała? Wymówka dla ubogich. Równie dobrze mogła ci powiedzieć że jest dziewicą mając dwójkę dzieci. Zapewne też byś uwierzył, to że dobrze zajmuje się dziećmi wcale nie wyklucza tego że może się z kimś spotykać. Natury nie oszukasz. .

Widzę, że dalej brniesz w to samo, czyli jedyny powód dlaczego kobiety porzucają mężów to zwykła potrzeba chuci z innym bolcem?

Oj Paweł marnie musiało być z Tobą ;)

Edytowane przez grego
Opublikowano

Prostaki to piszą żale w tym temacie że rolnik nie ma szans znaleźć miłości w tych czasach, napisałem wyraźnie że kto chce to znajdzie i to nie jedną. Przeczytaj moje posty jeszcze raz i użyj maszyny szyfrującej np mózgu starszego kolegi co zaliczył jakąś w życiu